Prima pagină » Cancan ultimă oră » Soția lui Dan Badea, glume înțepătoare despre Lora la Stand-Up Revolution: „Parcă-l înșelasem cu cel mai bun prieten”

Soția lui Dan Badea, glume înțepătoare despre Lora la Stand-Up Revolution: „Parcă-l înșelasem cu cel mai bun prieten”

01 dec. 2022, 18:00,
în Cancan ultimă oră

Soția lui Dan Badea, glume înțepătoare despre Lora la Stand-Up Revolution. Mădălina, soția lui Dan Badea, a făcut un roast usturător la Antena 1. Comediantul a avut parte de o surpriză neaștepată când și-a văzut soția pe scena emisiunii de la Stand Up Revolution, unde Dan Badea ocupă scaunul de jurat. Partenera actorului a avut câteva replici înțepătoare la adresa Lorei, fosta soție a lui Badea.

Soția lui Dan Badea, glume înțepătoare despre Lora la Stand-Up Revolution. Mădălina Badea este soția lui Dan Badea, iar împreună formează un cuplu minunat. În trecut, comediantul a fost căsătorit cu Lora, dar căsnicia lor nu a durat mult timp și au divorțat. Invitată în emisiunea Stand Up Revolution, unde Dan Badea este jurat, Mădălina a avut un număr de roast surprinzător.

Soția lui Dan Badea, glume înțepătoare despre Lora

Mădălina Badea și-a surprins soțul când a intrat pe scena emisiunii de stand up. Frumoasa blondină a dat tot din casă, dar nu a uitat-o pe fosta soție a partenerului ei, Lora. Mădălina este o prezență discretă în showbiz-ul românesc, iar atunci când își face apariția, are grijă să fie memorabilă.

Îmbrăcată într-o rochie roșie elegantă, Mădălina și-a surprins soțul când a pășit pe scenă. Vio, Teo, Costel și Maria Popovici au fost surprinși și ei de apariția Mădălinei. „Pentru că nu ai voie să fure unii de la alții, comedianții din România și-au furat iubitele. Micutzu și-a luat iubita de la Banciu, Sergiu și-a luat iubita de la Teo, Costel și-a luat soția de la Teo, Bobonete și-a luat glumele de la toți’,a spus Mădălinea Bodea.

Mădălina Badea: „M-a ținut strâns de mână, de parcă-l înșelasem cu cel mai bun prieten”

Mădălina Badea nu a uitat-o nici pe Lora, fosta soție a lui Dan Badea. Comediantul și actuala lui soție s-au cuplat în 2015, la scurt timp după ce a divorțat de celebra artistă. La acea vreme, au apărut niște zvonuri conform cărora motivul separării a fost relația dintre Lora și Ionuț Ghenu, fostul iubit al Doiniței Oancea. Așadar, Mădălina a făcut câteva glume usturătoare la adresa artistei.

„Am acceptat să fiu cu el pentru că este un tip sincer. Când ne-am cunoscut mi-a vorbit ore în șir despre angoasele lui. Mă rog, eu le spun angoase, el le spune foste.

Când l-am cunoscut pe Dănuț, l-am căutat pe Google și încă mai primesc reclame la avocați pentru divorț. Când am fost cu Dănuț la notar, să ne cumpăram casă, m-a ținut strâns de mână de parcă-l înșelasem cu cel mai bun prieten”, a mai spus Mădălina Badea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *