Prima pagină » Cancan » Soția lui CRBL a părăsit domiciliul conjugal după anunțul divorțului. Unde a plecat Elena cu fiica ei

Soția lui CRBL a părăsit domiciliul conjugal după anunțul divorțului. Unde a plecat Elena cu fiica ei

09 apr. 2024, 13:51,
în Cancan

Elena, soția lui CRBL, ar fi părăsit domiciliul conjugal, împreună cu fiica, după anunțul divorțului făcut de artist săptămâna trecută. Cei doi au pus capăt unui mariaj de 16 ani, care părea să nu aibă probleme. Totodată, pentru CRBL va fi al doilea divorț, după cel de Andreea, care a survenit în 2004.

CRBL a revenit, de curând, în atenția fanilor în emisiunea Power Couple, de la Antena 1, prezentată de Dani Oțil. Nu singur, ci alături de superba lui soție, Elena. Cu toate acestea, la scurt timp după terminarea show-ului, cei doi au anunțat că divorțează, după 16 ani de căsnicie.

Soția lui CRBL a părăsit domiciliul conjugal după anunțul divorțului

Celebrul artist și soția sa și-au spus adio după 16 ani de relație, fără să ofere prea multe detalii despre motivele care au condus la despărțire. CRBL este cel care a dat vestea separării. După 16 ani de căsnicie, CRBL și Elena au decis să o ia pe drumuri separate, artistul este cel care a dat vestea, printr-un mesaj postat pe pagina de Instagram.

„Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună. După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață. Această hotărâre nu a fost ușoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual și, mai ales, la binele Alesiei.

Recunoaștem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am împărtășit și lecțiile prețioase pe care le-am învățat împreună. În această perioadă de schimbare, ne angajăm să menținem un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru. Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru în această perioadă sensibilă. Nu vom oferi detalii suplimentare în afara acestui anunț. Vă mulțumim pentru susținerea și înțelegerea voastră în aceste momente dificile. Cu respect și recunoștință, CRBL și Elena”, a scris CRBL pe Instagram.

Elena și-ar fi făcut deja bagajele și-ar fi părăsit căminul conjugal. Acesta și-ar fi luat fiica cu ea și s-au mutat împreună într-un cartier rezidențial din Ilfov, zonă pe care a ales-o pentru a putea să-și continue activitatea profesională.

Păstrează o relație bună de dragul fiicei

Cât despre CRBL, artistul ar locui singur în Pantelimon, dar în ciuda faptului că s-au separat, cei doi foști au rămas în relații bune pentru copilul pe care îl au împreună, angajându-se să plătească în continuarea studiile fiicei lor, taxe care ar ajunge la 15.000 de euro pe an.

Cei doi au împreună o fată în vârstă de 14 ani, de care se vor ocupa împreună, chiar dacă nu mai formează un cuplu. De altfel, în cadrul unui interviu, interpretul a dezvăluit cum își va sustine fiica pe viitor. La aproape 14 ani, se pare că Alessia este pregătită să calce pe urmele tatălui său atunci când vine vorba despre drumul profesional, după cum spune chiar CRBL.

Alessia este preocupată de școală, însă și de anumite pasiuni, dansul și muzica. Fiica lui CRBL are 14 ani și este pregătită să urmeze o carieră muzicală.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`