Prima pagină » Cancan ultimă oră » Soția lui Cabral face dezvăluiri incendiare! Andreea Ibacka: „Să se supere lumea?”

Soția lui Cabral face dezvăluiri incendiare! Andreea Ibacka: „Să se supere lumea?”

11 oct. 2024, 20:57, 1 ,
Redacția BZI în Cancan ultimă oră

Cabral si Andreea Ibacka sunt unul dintre cele mai indrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună de mai bine de un deceniu și se pare ca sunt extrem de fericiți împreună. Din rodul iubirii lor au rezultat și doi copii, o fetiță și un băiețel, de care sunt extrem de mândri.

Chiar și în prezent, Andreea Ibacka nu ezită să vorbească public despre partenerul de viață de fiecare dată când are ocazia. De curând, soția lui Cabral Ibacka a fost întrebată despre calitățile soțului ei,

Andreea Ibacka dezvăluie ce calitați are soțul ei, Cabral

Andreea Ibacka a oferit un răspuns, în stilul ei caracteristic, respectiv cu mult umor, reușind cu siguranță să-i amuze pe toți.

„E foarte mișto, dar practic nu vreau să îi fac prea multă reclama în piață, pentru că este dat ce… să mai! Să se supere lumea? Să se oftice femeile acasă?!”, a declarat Andreea Ibacka, conform Wowbiz.ro.

Se intoarce Andreea Ibacka in televiziune?

In ceea ce privește viața profesională, nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Andreea și Cabral Ibacka au jucat împreună în mai multe producții, iar fanii au adorat fiecare apariție în parte. În ciuda faptului că se bucurau de un real succes în rândul telespectatorilor, cei doi au decis să se ocupe de alte proiecte.

Totuși, acum, la câțiva ani distanță, vedeta spune că nu ar refuza să apară într-un film alături de partenerul său de viață. Ba mai mult decât atât, știe chiar și ce rol i s-ar potrivi lui Cabral.

Cabral a ținut să le arate tuturor urmăritorilor săi din mediul online, cum a surprins-o pe Andreea Ibacka. Acest lucru a stârnit fel și fel de reacții de la internauți.

De asemenea, Andreea Ibacka a făcut o serie de declarații și despre viața profesională, precizând că deocamdată nu se gândește să revină în televiziune, însă are în plan mai multe proiecte.

„În televiziune deocamdată nu voi reveni, dar am un alt proiect pe care cred că o să-l încep cât de curând, altfel decât vă așteptați. Nu pot să vă dau acum mai multe detalii”, a mai spus Andreea Ibacka.

Comentarii
  • Neinteresant

    Din respect pentru Cabral, n-am sa comentez despre boala minatala a acestei individe (pentru ca trebuie sa ai probleme grave la cap sa vrei sa te combini cu un african cand tu esti alba).

    Doar am sa evidentiez din nou ca femeile in general par sa sufere de nebagare in seama. Ele pur si simplu NU POT SA NU-SI SPELE IZMENELE IN PUBLIC. Cineva ar trebui sa-i spuna acestei tampite ca nu intereseaza pe nimeni faptul ca ea prefera penisuri colorate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
11 octombrie 2024
11 octombrie 2024