Prima pagină » Cancan » Soția lui Blaze de Survivor România 2022 a spus care este adevărata față a Războinicului

Soția lui Blaze de Survivor România 2022 a spus care este adevărata față a Războinicului

23 feb. 2022, 09:29,
în Cancan

Odată cu plusul de celebritate dobândit în emisiune, soția lui Blaze de Survivor România 2022 a făcut câteva dezvăluiri despre Războinic, în special cu privire la comportamentul acestuia. Blaze și soția sa au devenit cunoscuți în urmă cu doi ani, în cadrul unei emisiuni matrimoniale, care se pare că i-a legat pe vecie. Astfel, în toamna anului trecut, Războinicul și Izabela s-au căsătorit, chiar dacă multă lume nu a văzut cu ochi buni relația lor.

Blaze este concurentul de la Survivor România 2022 care săptămâna aceasta și-a câștigat imunitatea personală. După cum se știe, tribul Războinicilor a pierdut jocul de imunitate iar unul dintre concurenți va pleca acasă. Dintre cei trei nominalizați, Doru, Oana și Elena, cea din urmă a primit cele mai puține voturi din partea publicului, astfel că aventura ei în Dominicană s-a încheiat. În altă ordine de idei, cel care a propus-o pentru eliminare pe Elena Matei este tocmai Blaze, iar nominalizarea acestuia s-a făcut din considerente strict sportive.

Ce spune soția lui Blaze de Survivor România 2022 despre Războinic

Vloggerul face parte din echipa Războinicilor și luptă în fiecare zi pentru a ajunge la marele premiu. Și totuși, nu multă lume știe care este comportamentul său de acasă. Ei bine, soția sa, Izabela, a povestit despre cum se poartă cu ea. Izabela și Blaze formează un cuplu de pe vremea când cei doi participau la un show matrimonial de la Antena 1, acolo unde s-au și cunoscut. În timpul emisiunii TV, ei au întâlnit mai multe obstacole, dar se pare că au reușit să treacă peste. Mai mult, spre surprinderea multor persoane, ei au făcut și nunta, care a avut loc în toamna anului trecut.

Într-un interviu acordat recent, soția lui Blaze a vorbit despre cel mai greu moment din relația lor, dar și despre participarea vloggerului la Survivor România. Izabela a menționat că îi duce lipsa lui Blaze, însă aceasta a spus că îl vede în finala emisiunii de supraviețuire.

Cel mai greu moment al relației noastre a fost în show-ul la care am participat împreună. A fost o perioadă când eu eram cu nervii la pământ și am avut probleme cu sănătatea. Oamenii din jur mă atacau în fiecare zi, iar eu reacționam și mă consumam foarte mult… Nu mai eram eu deloc…Cred că în momentele alea, relația noastră a fost cea mai afectată, pentru că Blaze nu știa ce să mai creadă. S-a convins singur când am ieșit din show de faptul că eram nedreptățită”, a precizat Izabela.

„A rupt o parte din mine și a luat-o cu el”

Izabela a declarat că îi este foarte greu fără Războinic lână ea. Mai mult, ea spune că a conștientizat foarte târziu faptul că soțul ei chiar va pleca în Republica Dominicană. Pe de o parte, ea spune că nu își dorea ca soțul ei să plece, dar pe de altă parte simțea cât de mult își dorește să ajungă în Dominicană.

Nu am conștientizat că va pleca până în momentul în care a început să-și facă bagajul. Nu voiam să plece, dar am văzut cât de tare își dorea și cât de încântat era despre acest proiect… Atunci am zis că o să fie foarte greu pentru amândoi, dar îl susțin. În dragoste faci și sacrificii, iar dacă el e fericit să fie acolo, am ales să fiu alături de el. La bine și la greu, nu? Și totuși, a rupt o parte din mine și a luat-o cu el. Îmi lipsește enorm, mi-e dor de el în fiecare clipă și abia aștept să fim din nou împreună”, a mai spus soția lui Blaze de la Survivor România 2022.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`