Prima pagină » Radio » Actualitate » Soția lui Benone Sinulescu nu și-a revenit încă după moartea artistului. Elena este răpusă de durere

Soția lui Benone Sinulescu nu și-a revenit încă după moartea artistului. Elena este răpusă de durere

19 ian. 2022, 09:47,
BZI.ro, în Radio

Au trecut deja două luni de la moartea artistului, însă soția lui Benone Sinulescu recunoaște că încă nu și-a revenit după moartea acestuia. Amintim că marele interpret de muzică populară s-a stins pe 18 noiembrie 2021, la doar o zi după aniversarea a 40 de ani căsnicie. Și totuși, Benone Sinulescu era pregătit de ceea ce era mai rău și nu avea regrete că va muri.

Benone Sinulescu a fost unul dintre cei mai iubiți artiști de muzică populară de la noi din țară. Celebrul interpret ne-a părăsit la venerabila vârstă de 84 de ani, la sfârșitul anului trecut, în mod fulgerător, când nimeni nu se aștepta. Acum, la două luni de la tragicul eveniment, soția a făcut declarații cutremurătoare.

Soția lui Benone Sinulescu nu și-a revenit după moartea artistului

Pe 18 ianuarie s-au împlinit două luni de la moartea lui Benone Sinulescu. Anul trecut, marele artist nu a mai făcut față problemelor de sănătate și a părăsit această lume, chiar dacă toată lumea se aștepta să lupte, fiind foarte puternic. Soția artistului, Elena Sinulescu, cea care i-a fost alături în cele mai grele momente și l-a văzut cum se stinge, a vorbit despre cum este viața ei fără bărbatul iubit. Femeia spune că nimic nu se compară cu această suferință și consideră că soțul ei a plecat în mod fulgerător din această lume, mult prea devreme.

În ziua în care s-au împlinit 2 luni de la deces, femeia a plâns în continuu. De la Elena Sinulescu mai aflăm că ultima perioadă de viață a artistului a fost una grea. El a fost mereu o persoană veselă, plină de viață, dar lucrurile s-au schimbat când și-a dat seama că nu se mai poate face nimic. În acele momente, Benone Sinulescu s-a închis în el și a refuzat să mai vorbească.

„Îmi este greu. Atât pot să spun. A fost așa, ca un trăsnet. A plecat atât de repede încât nu m-am așteptat. Era bine, totul mergea spre bine. Asta a fost. Probabil că Dumnezeu a avut alte planuri cu el. El a fost tot timpul o fire veselă, o fire pozitivă, dar în momentul în care și-a dat seama că nu se mai poate, s-a închis în el”, a povestit Elena Sinulescu.

Benone Sinulescu și-a prevestit moartea

Ultimul an din viața artistului a fost extrem de greu, mai ales din cauza problemelor de sănătate care nu i-au mai dat pace lui Benone Sinulescu. După ce a fost găsit leșinat în propria casă, artistul a ajuns la spital unde medicii l-au stabilizat. Chiar dacă dădea semne că este mai bine, se pare că organismul lui a cedat după ce l-a mai lovit și o pneumonie.

Cu toate acestea, artistul era pregătit pentru orice încă de mai bine de un an și spunea că nu ar regreta dacă ar pleca din această lume, pentru că și-a trăit viața și ar vrea să ajungă la fratele lui, care a murit de tânăr. De multe ori s-a spus la TV că ar fi decedat, lucru ce nu l-a deranjat deloc, pentru că învățase să ignore răutățile. Dincolo de toate acestea, în urma lui a rămas multă jale, iar Elena, soția lui Benone Sinulescu, a precizat că încă nu și-a revenit după moartea artistului.

Judecata soților Ceaușescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *