Prima pagină » Cancan » Soția lui Andi Moisescu, o apariție provocatoare la 46 de ani. Cum reușește să se mențină în formă frumoasa vedetă

Soția lui Andi Moisescu, o apariție provocatoare la 46 de ani. Cum reușește să se mențină în formă frumoasa vedetă

17 mai 2022, 09:38,
BZI.ro, în Cancan

Olivia Steer, soția lui Andi Moisescu, este o apariție provocatoare la 46 de ani. Aceasta se mândrește cu un fizic de invidiat și atrage privirile tuturor când apare la evenimentele mondene. Nu de puține ori, partenera de viață a carismaticului prezentator a provocat controverse și discuții aprinse în showbiz-ul autohton. În pofida criticilor dure ale unora, Olivia Steer se bucură din plin de viață și se mândrește cu familia ei. Iată cum reușește să se mențină în formă frumoasa vedetă.

Soția lui Andi Moisescu, o apariție sexy la 46 de ani

Olivia Steer, partenera de viață a faimosului Andi Moisescu, arată spectaculos și face furori cu silueta fără cusur. La vârsta de 46 de ani, aceasta reușește să arate atât de bine și este adepta unui stil de viață sănătos.

Vedeta are o căsnicie frumoasă alături de Andi Moisescu și doi copii superbi. Olivia Steer este o prezență activă în mediul online, iar de câteva ori a declanșat un val de discuții după ce și-a exprimat punctul de vedere cu privire la diverse probleme sociale sau politice. În pofida criticilor celor din jur, soția lui Andi Moisescu se declară o femeie împlinită pe plan profesional, iar în viața privată radiază de fericire.

Olivia Steeer și Andi Moisescu sunt căsătoriți de 17 ani și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Carismaticul prezentator și jurat tv a dezvăluit care sunt secretele căsniciei lor longevive.

„N-am un secret propriu. Cred că ține, în cele din urmă, de fiecare în parte. Mă rog, e mult mai ușor atunci când oamenii se iubesc. Mai ales dacă iubirea e necondiționată. (…)

Eu sunt precum gustările grecești. Câte puțin din fiecare. Pe cât posibil cu ceva surprize la mijloc. Mă bazez și pe spontaneitate, și pe detalii. Și, în general, pe iubire.”, a precizat Andi Moisescu.

Olivia Steer a mărturisit că nu au lipsit unele discuții și tensiuni în mariaj, dar a reușit de fiecare dată să le depășească împreună cu soțul ei celebru. De provocări în viața de familie a avut parte și Adina Halas. Cu toate acestea, vedeta a mărturisit că nu s-a gândit niciodată la divorț și este mai fericită ca oricând alături de partenerul ei.

Altfel stau lucrurile când vine vorba de Julia Chelaru. Aceasta a trecut printr-un divorț dureros, dar în prezent radiază de fericire alături de iubitul ei, care a cerut-o de curând în căsătorie. La vârsta de 45 de ani, artista se declară o femeie fericită și se pregătește de nuntă pentru a doua oară.

Cum reușește să arate atât de bine frumoasa vedetă

Soția lui Andi Moisescu este într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată cu silueta fără cusur. Aceasta a dezvăluit că este adepta unui stil de viață sănătos și nu se abate de la câteva reguli. Olivia Steer a mărturisit cum reușește să arate atât de bine și care sunt secretele ei de înfrumusețare.

Mai mult, Olivia Steer a recunoscut că este vegană de mai mulți ani, iar schimbarea pe care a făcut-o a ajutat-o să se mențină în formă și să arate spectaculos.

,,Mulţi se întreabă dacă mă mai tentează mâncarea tradiţională şi dacă mi-e greu să mă abţin. O vreme, mi-a fost. Mă mai bântuiau demonii. Dar acum n-aş mai da starea asta de bine care mă încearcă, pe una precară, cu dureri de cap sau digestive, şi dispoziţii îndoielnice. (…)

La nici două săptămâni după ce am renunţat cu desăvârşire la orice produse lactate, tenul meu a devenit incredibil de luminos şi au dispărut toate problemele mele cutanate. Era evident că nu e o întâmplare, că lucrurile urmează traseul logic al cauzei şi efectului. Apoi încet, au revenit energia şi bună-dispoziţie – fără a avea nevoie de un motiv. Curând am şi uitat că am trăit vreodată stări de letargie şi dureri de cap.”, a precizat aceasta.

Soția lui Andi Moisescu arată spectaculos la vârsta de 46 de ani și face furori de fiecare dată când apare în public. Olivia Steer se declară o femeie fericită și împlinită în viața privată alături de partenerul ei și se bucură din plin de rolul de mămică.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *