Prima pagină » Cancan ultimă oră » Soția lui Alin Oprea a făcut declarații tulburătoare despre accidentul care le-a transformat vacanța într-un adevărat coșmar

Soția lui Alin Oprea a făcut declarații tulburătoare despre accidentul care le-a transformat vacanța într-un adevărat coșmar

13 aug. 2024, 20:40,
în Cancan ultimă oră

Soția lui Alin Oprea a făcut declarații tulburătoare despre accidentul care le-a transformat vacanța într-un adevărat coșmar. Totul a avut loc în baia unui hotel de cinci stele din Mangalia. Fiica Medanei a fost cea care a avut de suferit, iar Alin Oprea și soția lui sunt foarte revoltați. Iată ce spune Medana despre ceea ce s-a întîmplat.

Alin Oprea și Medana au rezervat o cameră la un hotel de cinci stele din Mangalia, unde au mers alături de fiica ei. Ei bine, când se așteptau cel mai puțin, ușa de la cabina de duș din baie s-a spart, iar cioburile au străpuns piciorul fetei de 15 ani.

Medana a făcut declarații, după incidentul șocant din Mangalia

Soția lui Alin Oprea este foarte revoltată de ceea ce s-a întâmplat și de faptul că vacanța lor de pe litoralul românesc s-a ruinat din primele ore, deși au plătit un preț mare, în speranța că vor avea parte de o experiență de neuitat.

Medana a declarat că ea și Alin Oprea au plătit 1.000 euro pentru a se caza la acest hotel și li s-a cerut inclusiv o garanție de 450 lei, o regulă pe care nu au mai întâlnit-o până acum. La final, banii nu au mai fost restituiți.

De asemenea, ceea ce i-a atras atenția a fost faptul că pe lista de reguli pentru a primi cei 450 lei înapoi era prevăzut un posibil astfel de accident.

„Am revenit după cinci ani la același hotel împreună cu fetița. Din primele minute de cum am ajuns, fetița a fost nerăbdătoare să meargă pe plajă, să intre în apa mării. A intrat la duș să se schimbe și am auzit dintr-o dată accidentul care s-a întâmplat și care m-a lăsat înmărmurită, pentru că m-am speriat foarte tare, de copil nu mai zic. (…)

Existau două uși din sticlă culisante. Una dintre uși avea o distanțare jos, se vede chiar și din filmulețele făcute de mine faptul că acel silicon era dezlipit și nu era perfect închis ermetic. Una dintre uși ne-am trezit că a ieșit de pe șine, ea fiind oricum prinsă într-un plastic foarte subțirel. A căzut și s-a spart în mii de cioburi. Din păcate, fetița a fost rănită, i-a curs sânge, am chemat și Ambulanța”, a declarat Medana, la Știrile Antena Stars.

Un detaliu a lăsat-o fără cuvinte

Medana și Alin Oprea au luat măsuri și au făcut reclamație, după incidentul la care au luat parte. Ceea ce i-a atras atenția soției artistului a fost faptul că regula prevăzută în ceea ce privește restituirea garanției era specificat și un posibil astfel de accident.

„Partea cea mai interesantă a fost să văd că în regulamentul restituirii garanției era specificat exact una dintre aceste posibile accidente”, a mai spus Medana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *