Prima pagină » Local » Soț bătăuș, pedepsit de judecătorii ieşeni. Individul, acuzat că a încălcat ordinul de protecție

Soț bătăuș, pedepsit de judecătorii ieşeni. Individul, acuzat că a încălcat ordinul de protecție

29 mart. 2022, 00:01,
Violina GORCINSCHI în Local

Un soț bătăuș a fost pedepsit de magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi. Dumitru Colotin s-a ales cu o condamnare de 2 ani de închisoare, cu suspendare, după ce a fost găsit vinovat de infracțiuni ce țin de violența în familie. Acesta nu are antecedente penale și a arătat că regretă întâmplarea.

Un soţ bătăuş din Andrieșeni, care și-ar fi agresat soția, a fost pedepsit recent de judecătorii ieşeni. Femeia ar fi avut ordin de protecție împotriva lui, însă nu i-a fost de folos.
Ieșeanul violent ar fi mers la ea acasă în mod repetat, ca să o bată și să o amenințe.

Reporterii BZI au mai prezentat pe site cazuri de violență domestică.

 un barbat cu o sticla in mana si o femeie pe fundal care incearca sa se apere

Dumitru Colotin și-ar fi lovit consoarta cu pumnii și palmele peste față și peste spate, iar femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale

Dumitru Colotin și-a făcut un obicei din a-i face scandal soției

 un judecator care scrie

Sătulă de agresiunile bărbatului, victima a cerut ordin de protecție de la instanță

Judecătorii ieșeni l-au condamnat recent pe Dumitru Colotin la 2 ani de închisoare, cu suspendare, pentru infracțiuni de violență în familie, nerespectarea măsurilor dispuse în ordinul de protecţie și amenințare.

„Pe data de 9 noiembrie 2021, în jurul orei 20:00, aflat în stare de ebrietate, inculpatul Dumitru Colotin a provocat scandal, prilej în care și-a agresat fizic soţia, persoana vătămată, pe care a lovit-o în mod repetat cu pumnii şi palmele în zona feţei şi a spatelui, cauzându-i leziuni corporale pentru vindecarea cărora au fost necesare un număr de 3-4 zile de îngrijiri medicale”, au precizat procurorii.

Conform acestora, el și-ar fi bătut soția în mod repetat, după care femeii i s-a acordat un ordin de protecție pe data de 18 noiembrie 2021, hotărâre ce nu ar fi fost respectată de bărbat. Ordinul îi interzicea lui Dumitru Colotin să se apropie de ieșeancă la mai puțin de 50 de metri sau să o contacteze.

silueta de barbat care bea dintr-o sticla si alte sticle imprejur

Ieșeanul făcea scandal și era agresiv în special când era beat

Soț bătăuș, pedepsit de judecătorii ieşeni

o jumatate de fata care tipa

Făptașul a băgat frica în femeie după ce a amenințat-o că îi dă foc la casă

„Pe data de 2 ianuarie 2022, în jurul orei 11:30, în timp ce se afla în curtea locuinţei persoanei vătămate, inculpatul Dumitru Colotin i-a adresat acesteia, nemijlocit, amenințări cu moartea şi cu incendierea locuinţei, care i-au produs o stare de temere”, spun oamenii legii.

Acum, ieșeanul din localitatea Andrieșeni a fost condamnat la 2 ani de închisoare, cu suspendare. Dumitru Colotin și-a recunoscut faptele și nu a mai avut probleme cu legea, fapt ce i-a convins pe magistrații Judecătoriei Iași că pedeapsa cu suspendare este suficientă. Trebuie menționat faptul că această condamnare nu este definitivă, ea putând fi contestată.

Un alt caz de violență în familie este prezentat pe pagina BZI.

Un soț bătăuș, lăsat în libertate de judecători, s-a ales cu dosar penal după ce și-a făcut un obicei din a-și agresa nevasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024