Prima pagină » Local » Șoșoacă și Masoneria: „M-am trezit singură într-o încăpere cu 10 bărbați. ‘Doamnă, noi suntem…'”

Șoșoacă și Masoneria: „M-am trezit singură într-o încăpere cu 10 bărbați. ‘Doamnă, noi suntem…'”

17 oct. 2022, 15:10, 10 ,
în Local

Senatoarea de Iași, Diana Șoșoacă a mărturisit că a fost la un pas de a fi recrutată de Masonerie și asta chiar în Parlamentul României! Șoșoșacă spune că a respins oferta și că de fapt și-a dat seama că era vorba de ONG-uri cu pretenții de Masonerie.

„Mă duceam la etajul trei, mă întâlnesc cu două doamne, îmi zâmbesc, „vai, cât vă admirăm, noi suntem masoane”. Mulțumesc, eu nu. Dintr-o dată se deschide o ușă și mă trage cineva înăuntru, ca la viol. Și mă trezesc într-o încăpere cu zece bărbați:

„Bună ziua, doamna Șoșoacă. Știți, noi suntem masoni.

Zic: eu nu sunt.

„Știm, nu ați vrea să fiți?”

Nu, zic eu (…) din momentul ăla, vă spun că după, eu nu am mai mers singură pe culoar. (….) Masoneria masonerie nu acceptă în veci femei. De fapt e acea parte anglicană care nu a acceptat în veci femei, pentru că este un ordin misogin, este cel mai misogin. Astea în România sunt ONG-uri”, a spus Diana Șoșoacă la un post de televiziune.

Diana Șoșoacă spune că vânzarea termocentralei Mintia reprezintă un furt pentru România

Ce pretenții mai are Diana Șoșoacă

Exceptând faptul că a susținut că era cât pe ce să fie co-optată de Masonerie, senatoarea de Iași, Diana Șoșoacă, a cerut nu de mult, scoaterea României din Uniunea Europeană în contextul în care Guvernul intenționează să privatizeze termocentrala Mintia. Senatoarea spune că actuala coaliție a predat întreaga economie românească către Uniunea Europeană în contextul finanțărilor PNRR:

”Nu pot să spun decât RO-Exit, dacă voi asta faceți! Dacă cedați tot ce mai are România în favoarea Uniunii Europene, eu nu pot decât să cer ieșirea din UE. Cât vreți să mai furați? Ați vândut tot din România pentru acest PNRR!”, a spus Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă spune că vânzarea termocentralei Mintia reprezintă un furt pentru România, însă această afacere a devenit încă un motiv de neînțelegere în coaliția de guvernare. În acest sens, și social-democrații sunt nemulțumiți pentru că ministrul liberal al Energiei, Virgil Popescu, a hotărât să vândă termocentrala pentru doar 91 de milioane de euro, după ce s-au investit 150 de milioane de euro pentru retehnologizarea ei. Virgil Popescu și-a motivat decizia declarând-o drept una necesară, având în vedere că 75 la sută din datoriile termocentralei sunt către bugetul de stat.

Șoșoacă, la un pas de a fi recrutată de Masonerie

În ceea ce privește atenția presei, fiul lui Șoșoacă pare să îi calce pe urme mamei

În cadrul unui alt context, reiterăm că fiul senatoarei Diana Șoșoacă a fost prins beat la volan. Oamenii legii l-au urmărit pe tânăr și în cele din urmă l-au prins. Astfel, fiul teribilist al lui Șoșoacă, în vârstă de numai 20 de ani, a rămas fără permis. La testarea cu etilotestul, polițiștii au descoperit că acesta avea 0,23 mg alcoolemie alcool pur în aerul expirat. Băiatul s-a ales cu o amendă de 1.885 lei și permisul suspendat pe o perioadă de 4 luni. Interesant e că fiul senatoarei nu s-a aflat prima faptă de acest gen.

„În această dimineață, în jurul orei 7:55, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DN1, în zona intersecției cu DJ 101-Balotesti, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, însă conducătorul auto nu a oprit. Polițiștii rutieri au procedat la urmărirea autoturismului, iar după o distanță de aproximativ 300 m au reușit să-l oprească. Conducătorul autovehiculului, respectiv un bărbat, în vârstă de 30 de ani, a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, bărbatul a fost testat cu aparatul drug test, rezultatul fiind negativ la consumul de substanțe psihoactive. În cauză, conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002, cu amendă în valoare de 1885 lei, iar ca sancțiune contravențională complementară, i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce, pe o perioadă de 120 de zile”, se arăta într-un comunicat al Poliției.

Acum însă, senatorul de Iași Diana Șoșoacă uimește prin ultima sa declarație, în care povestește cum era cât pe ce să fie momită să se alăture în Masonerie.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`