Prima pagină » Magazin » Șosetele cu fundiță, un must-have pentru orice bebeluș!
Șosetele cu fundiță, un must-have pentru orice bebeluș!

Șosetele cu fundiță, un must-have pentru orice bebeluș!

09 iun. 2022, 09:18,
în Magazin

Inca din primele zile de viata si pana bebelusul invata sa mearga si sa se hraneasca singur are nevoie de suportul si dragostea parintilor sai, precum si de acele produse adecvate de imbracaminte si incaltaminte care sa ii protejeze pielea fina.

Nu intotdeauna produsele existente pe piata de consum corespund standardelor de calitate ceruta de pielea sensibila a copiilor.

Magazinul Little Prints s-a specializat in aducerea de produse necesare primilor ani de viata, a suzetelor, a produselor de diversificare, a lenjeriei pentru bebelusi, a obiectelor de imbracaminte si incaltaminte.

De o calitate ireprosabila, produsele de la Little Prints au fost concepute in asa fel incat sa se potriveasca cu nevoile celor mici, mai ales in perioada de crestere.

Sosetele cu fundita, un accesoriu la moda

Fie ca vorbim de anotimpul rece sau de cel cald, cel putin o pereche de sosete de efect este un accesoriu care nu trebuie sa lipseasca din garderoba bebelusului.

De la Little Prints se pot cumpara niste adorabile sosete cu fundita bebelusi, potrivite atat la fete cat si, de ce nu si la baieti. Acestea completeaza in mod fericit tinuta bebelusului, conferindu-i un plus de confort si personalitate.

Au un design modern si o nota distinctiva, indiferent de culoare care le face sa arate ca un produs de lux. Pretiozitatea lor nu vine doar din design ci si din materialul prietenos cu pielea, adica bumbacul in amestec cu putin elastan.

Acesta are proprietati de intindere dar si de revenire la forma initiala, deci dupa fiecare spalare ciorapii vor arata impecabil.

Sosetele cu fundita se prezinta intr-o gama variata de culori, incluzand albul, rozul, rosul, griul, verdele, bejul si negru.

Ele pot fi folosite pana in jurul varstei de doi ani.

Un cadou inedit in trusoul unui bebelus

Cand vine vorba de mersul in vizita la domiciliul unui nou-nascut cel mai probabil ca ne vom gandi la produse de prima necesitate cum ar fi suzete, biberoane, paturi din materiale prietenoase sau un trusou pentru nou nascuti cu toate cele necesare inauntru.

Cum nu stim exact care sunt preferintele parintilor, vom putea alege de la Little Prints acele produse care vor da un plus de valoare tinutei celui mic.

Astfel, nu vom da gres niciodata cu o piesa de imbracaminte unisex, care sa aiba o nota distinctiva si sa atraga atentia asupra restului tinutei.

O pereche de sosete cu o funda atasata vor face din bebelus o mica vedeta care va straluci in orice imprejurare.

Produse calitative ale unor branduri cunoscute

Intotdeauna un produs al unui brand cu traditie va arata la fel de bine odata cu trecerea timpului si se va uza mai greu, putand fi refolosit sau daruit. Produsele de la Little Prints au acesta garantie, indiferent din ce categorie fac parte.

Little Prints a fost si va ramane preocupat de calitatea produselor comercializate pe site-ul oficial si va mentine si in continuare standarde inalte pentru ca parintii sa gaseasca aici toate produsele necesare cresterii si dezvoltarii armonioase a bebelusilor, mai ales in primii ani de viata.

Pe site-ul firmei gasiti mai multe detalii si produse.

Contact: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *