Prima pagină » Lifestyle » Celebritati » SORINEL COPILUL DE AUR si iubita lui, ALINA, au devenit oficial sot si sotie

SORINEL COPILUL DE AUR si iubita lui, ALINA, au devenit oficial sot si sotie

12 sept. 2017, 11:12,
în Lifestyle
a:3:{s:7:"site_id";i:6;s:6:"old_id";i:49877;s:8:"site_url";s:16:"lifestyle.bzi.ro";}
Sorinel Copilul de Aur a renuntat la burlacie si s-a casatorit cu iubita lui, Alina, care i-a daruit un copil. Manelistul se simte un om implinit si este foarte fericit alaturi de familia pe care si-a intemeiat-o.
Desi cununia civila a fost una discreta, petrecerea, care va avea loc pe 12 septembrie, va fi un fastuoasa, de distractia invitatilor se vor ocupa nume sonore din industria muzicala autohtona precum Monica Anghel, Luminita Anghel, Nico, Marcel Pavel, Paula Selling si big-band-ul jazzman-ului Petrica Andrei.
Nasii, Dan Bursuc si sotia sa, au fost tare mandri de finii lor. Alina a purtat o rochie stramta, alba si foarte sexy. Data nuntii nu a fost aleasa intamplator. Dan Bursuc si sotia lui implinesc 10 ani de cand au devenit sot si sotie.
Sorinel Copilul de Aur este un tatic dedicat familiei, care profita de fiecare minut liber pentru a si-l petrece alaturi de fiica lui. Artistul si-a cucerit prietenii cu o imagine de colectie cu micuta Ana Maria Florance. Micuta a venit pe lume la jumatatea lunii aprilie si este bucuria parintilor ei.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`