Prima pagină » Cancan ultimă oră » Sorina, prima soție a lui Nicolae Guță are nevoie de ajutor! Artista se zbate între viaţă şi moarte

Sorina, prima soție a lui Nicolae Guță are nevoie de ajutor! Artista se zbate între viaţă şi moarte

29 mai 2022, 13:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Sorina, prima soție a celebrului manelist Nicolae Guță se zbate între viață și moarte. Artista are nevoie urgentă de un transplant de rinichi. Anunţul trist a fost dat chiar de Tzancă Uraganu pe reţelele de socializare.

Sorina Guţă, aşa cum este cunoscută de public, s-a retras de mulţi ani din lumina reflectoarelor. Nicolae Guţă a fost căsătorit pentru prima dată cu artista, însă relaţia lor nu a durat foarte mult. Pe lângă povestea de dragoste pe care a trăit-o alături de celebrul manelist, Sorina a mai fost apreciată şi pentru melodiile sale care sunt ascultate chiar şi astăzi.

Din păcate, recent a ajuns în atenția publică din cauza unei probleme grave de sănătate pe care o are.

Pe pagina oficială de Facebook a celebrului manelist Tzancă Uraganu, o postare cu un mesaj disperat legat de artistă a venit ca un şoc pentru toţi cei care o cunosc. Mai exact, Andrei Velcu pe numele său real, le dezvăluia fanilor că fosta soție a lui Nicolae Guță are nevoie urgentă de un transplant de rinichi.

Sorina are nevoie de ajutorul celor care vor să contribuie. Operația se va face în Turcia.

„Fac un anunț în primul rând către toți lăutarii! Această femeie pe care o știm cu toții, Sorina se zbate între viață și moarte. Haideți să o ajutăm cu toții! Are nevoie de transplant de rinichi în Turcia. Fiecare, care vrea să o ajutăm cu cât putem! O să revin cu un live!”, a fost anunțul făcut de Tzancă Uraganu, pe pagina lui de Facebook.

Problemele s-au ţinut lanţ de Sorina Guţă

După despărțirea de Nicolae Guță, Sorina a trecut prin momente crâncene. A căzut în patima alcoolului, mai ales după moartea cele mai importante persoane din viața ei, mama sa.

”Nu mă mai puteam lăsa de băutură, beam până adormeam la masă. Sora plângea și îmi zicea hai la biserică, plângea, eu nu o băgeam în seamă, eu îmi doream să mă îmbăt, să nu mai știu de mine și să mă îmbătăm, mă trezeam și iar beam. A durat vreo trai ani”, a spus Sorina.

Mai mult, în urmă cu câţiva ani, Sorina a decis că este momentul să se mute în Germania. Artista s-a pocăit, iar în prezent, cântă numai în biserici sau la „adunări”. S-a transformat complet și arată ca o bunicuță, nu se mai machiază și nu se mai îmbracă în haine extravagante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *