Prima pagină » Actualitate » Sorina Docuz, iubita lui Marcel Ciolacu a fost mutată în complexul rezidențial Stejarii deținut de Ion Țiriac

Sorina Docuz, iubita lui Marcel Ciolacu a fost mutată în complexul rezidențial Stejarii deținut de Ion Țiriac

22 oct. 2024, 14:48, 3 ,
în Actualitate

Sorina Docuz, despre care se spune că ar avea o relație cu Marcel Ciolacu, a fost recent mutată într-un complex rezidențial de lux, Stejarii, deținut de Ion Țiriac. Potrivit jurnalistului Cornel Ivanciuc, această mutare a avut loc deoarece locuința anterioară de pe strada Cucu Niculescu Starostescu, situată lângă TVR, nu mai era considerată „sigură”.

De-a lungul timpului, s-au publicat numeroase articole despre legătura dintre Ciolacu și Docuz, deși liderul PSD a declarat că nu are o relație „intimă” cu aceasta. În plus, fostul ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici, a sugerat că Ciolacu ar avea un copil cu Sorina.

Ivanciuc afirmă că Docuz locuiește în apartamentul 3D4 din complex, unde Ciolacu ar veni de două ori pe săptămână, rămânând la ea. Jurnalistul a menționat că „drona l-a luat deja în colimator”, sugerând că prezența acestuia ar putea fi observată.

Stejarii Collection este considerat cel mai exclusivist complex rezidențial din România, fiind construit pe un teren defrișat în mijlocul unei păduri. Locuitorii complexului beneficiază de o serie de servicii, precum securitate 24/7, intimitate, acces prioritar la Stejarii Country Club, spații verzi ample și servicii de tip concierge, toate menționate într-un articol publicitar.

Sorina Docuz a fost căsătorită cu Robert Negoiță

Sorina Docuz, în vârstă de 32 de ani, a fost căsătorită anterior cu primarul Robert Negoiță, cu care are un copil. După un divorț rapid, ea s-a recăsătorit, iar relația cu Marcel Ciolacu a adus-o din nou în atenția publicului. Deși nu este primul lider PSD asociat cu o parteneră mai tânără, cazul lui Ciolacu evocă situații anterioare, cum ar fi legătura lui Liviu Dragnea cu Irina Tănase.

Sorina a devenit cunoscută și datorită fotografiilor sale provocatoare publicate în reviste pentru adulți, dar și prin conexiunile sale cu politicieni și afacerile desfășurate prin intermediul mai multor firme.

Ciolacu a decis să divorțeze de soția sa în mod discret, la notar, pentru a-și oficializa relația cu Sorina. Conform presei locale, aceasta este din ce în ce mai activă în cercurile de putere, fiind observată frecvent la sediul PSD din Kiseleff și la reședința premierului din Pipera. Se spune că relația lor apropiată ar fi contribuit la numirea surorii Sorinei, Elena Arghir, într-o poziție de conducere în Consiliul de Administrație al Loteriei Române, un loc de obicei rezervat membrilor PSD.

Marcel Ciolacu a negat în primă instanță ca ar cunoaște-o pe Sorina Docuz și ulterior a zis că nu are nicio relație cu aceasta:

Nu am o relație intimă cu Sorina Docuz (…) Există vreo poză cu mine, cu ea? Dacă cineva îmi arată dovada, intrăm în altă zonă”, a spus Ciolacu.

Roxana Ilie, prietena Sorinei Docuz, a împărtășit pe Instagram câteva fotografii în care apar împreună la Paris.

Una dintre aceste imagini, care pare să fi fost realizată în 2022, prezintă cele două femei lângă un geam de la o cafenea, unde se poate observa Turnul Eiffel în fundal, potrivit celor de la DeFapt.ro.

În același cadru, apare și silueta din spate a unui bărbat înalt, îmbrăcat la costum, cu urechi proeminente și păr cărunt, care le amintește multora de actualul prim-ministru al României.

Comentarii
  • ,,Marcel Ciolacu, a declarat că, dacă s-ar termina în acest an cariera sa politică, atunci nu ar fi un lucru foarte rău. Ce ar face? El a spus că ar fi un bun pescar şi un an s-ar muta în Delta Dunării…’’
    https://www.cotidianul.ro/ciolacu-viitor-asigurat-as-fi-un-bun-pescar/
    Acest Terente de Buzau, sugator de rama jidaneasca, el insusi fiind jidan spurcat ca si Ciuca Idiotul
    ( Sobolanii Paduchiosi Tradatori Ciuca si Ciolacul la ei acasa https://vk.com/video629036819_456240599 ),
    se tradeaza spunand anticipat cam ce planuri de viitor SPANZURAT are: sa fuga in Delta unde sa se ascunda de Curtea Martiala Internationala, traind din pescuit, fiind obisnuit cu o viata modesta.
    El crede ca se poate ascunde ca Terente prin Delta sau prin Insula Mare a Brailei sperand sa scape de streang, dar uita ca ambele locatii nu mai sunt ceea ce au fost si nu mai reprezinta doua ascunzatori sigure.
    Probabil ca fiecare TRADATOR ca Ciolanasu s-a gandit la o varianta de scapare, insa la cata minte au cretinii ZoiANUS Vanzator de copii, Geoana Poponarul, Ciuca Idiotul si altii ca ei, sunt sigur ca nu au gasit niciunul cea mai buna solutie.
    Singura varianta valabila este sa-si aduca sapunul de acasa, pentru ca funia va fi gratis !

  • Usere „Mihai” ai greșit scriind că e sugător de ramă jidănească, că el e prietenul musulmanilor palestinieni și a teroristului Omar Hayssam.

  • Iulian apolitic

    Amorezul ciumei rosii cu gandul la puffy nu la soarta Tarii.
    * Votam pe Mircea Geoana cel mai bine pregătit si diplomat dintre toti aspirantii.
    Nu vrem să fim reprezentati de corigenti si nici cu medii de 5 de pe la facultati particulare neacreditate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`