Prima pagină » Titlurile zilei » Sorin Rotariu, „șmecherul” cu Rolls Royce, atac grosolan la adresa angajatelor sale: „Toate sunteți niște jigodii” – FOTO

Sorin Rotariu, „șmecherul” cu Rolls Royce, atac grosolan la adresa angajatelor sale: „Toate sunteți niște jigodii” – FOTO

07 mart. 2024, 02:00, 31 ,
Alexandra MAISNER în Titlurile zilei

Foștii angajați ai lui Sorin Rotariu, afaceristul cu Rolls Royce din Iași, fac noi dezvăluiri despre modul în care erau tratați de acesta

Fostele angajate ale sălilor de jocuri de noroc 77777 din Iași, deținute de afaceristul Sorin Rotariu, continuă dezvăluirile cu privire la mediul în care erau obligate să lucreze în fiecare zi. Acestea susțin faptul că erau atât de terorizate de afacerist încât uneori stăteau cu frică și se uitau pe geam ca nu cumva să apară și să le jignească.

Continuă dezvăluirile despre Sorin Rotariu, afaceristul cu Rolls Royce din Iași!

Gina, o fostă angajată a lui Sorin Rotariu, s-a trezit concediată disciplinar peste noapte din cauza faptului că a „îndrăznit” să își spună părerea în fața afaceristului. Mai exact, Sorin Rotariu i-a ordonat femeii ca dintr-o pungă de un kilogram de cafea să vândă 110 cești, iar atunci când aceasta i-a spus că acest lucru nu ar putea fi posibil, situația a degenerat.

„Pe data de 20 februarie 2024, a venit în bar cu un pachet de cafea de un kilogram și îmi explica cu câte cafele să mă înregistrez, cumpărase aparate noi. Eu și alte colege citisem în manual că e în funcție de cât de fin râșnești cafeaua respectivă cam câte cafele îți ies pentru că aparatul de cafea nu are contor și ca să ne putem lămuri. El (n.r. – Sorin Rotariu) ne-a adus un pachet de un kilogram și mi-a spus să înregistrez 110 cafele la kilogram, iar eu am început să îi spun: «Să știți că e posibil să nu iasă 110 cafele».

În acel moment a început: «Tu vorbești în fața mea??? Tu nu ai voie să vorbești! Tu faci cum îți spun eu! Altfel, vii la birou și te dau afară că toate sunteți niște jigodii». Eu i-am spus: «Vă rog frumos să nu mai strigați la mine». El zice: «Să nu mai strig la tine?? Ești o jigodie, ești o nesimțită, mâine te prezinți la birou că te dau afară». Și a plecat”, a povestit Gina, fosta angajată a lui Sorin Rotariu.

Sorin Rotariu își jignea angajatele după bunul său plac: „Poftim? Tu ești o nebună, tu ești inaptă de muncă”

Femeia povestește cum Sorin Rotariu a început să țipe la ea și să o jignească pentru un simplu concediu medical.

„Eu, în ianuarie 2024, am avut un concediu medical pentru că am avut niște proceduri la spate, pe data de 15 februarie, mi-am cerut o adeverință pentru că eram programată la procedură pe 21 februarie 2024, a doua zi, m-am dus la proceduri și mi-am luat concediu medical. Pe 22 februarie 2024, m-am prezentat la birou cu certificatul medical, el (n.r. – Sorin Rotariu) a venit la birou, a început să urle referitor la situația prin care a trecut colega mea, Liliana Tapalagă, că fusese la poliție, a început să îmi spună că ea (n.r. – Liliana Tapalagă) împreună cu soțul ei sunt niște drogați, că nu el e drogat.

În momentul în care a terminat de vorbit, m-am ridicat de pe scaun și i-am spus: «Eu v-am adus un concediu medical». El a început să țipe: «Poftim?? Tu ești o nebună, tu ești inaptă de muncă, ți-ai măsluit actele de la angajare. Tu trebuie să te internezi la Socola pentru că ai o boală psihică». În momentul acela, a fugit pe scări, s-a intersectat cu un om care urca și i-a spus angajatei de la bar: «Apasă butonul, să vină intervenția să o scoată afară din birou. Eu am plecat»”, a mai adăugat fosta angajată.

Femeia din Iași a fost concediată disciplinar pentru că a cerut concediu medical

După ce a „îndrăznit” să își ceară drepturile în ceea ce privește concediul medical, Gina a fost concediată de Sorin Rotariu. Mai mult decât atât, femeia susține faptul că afaceristul nu și-a îndeplinit nici obligațiile salariale, nici nu a achitat angajaților contribuțiile financiare la stat.

„M-a dat afară disciplinar, fără cercetare, fără nimic. Am făcut sesizare la ITM, am fost inclusiv la poliție. Barul unde funcționează biroul este închis, nu este nimeni acolo, nu mai are cu cine lucra. Cei de la audit, de la București, contabilitatea mare, nu îi mai răspunde nimeni la telefon că are datorii. El nu ne-a depus nici declarațiile la salarii, nu ne-a plătit contribuțiile la salarii din decembrie 2023. La mine nu a plătit contribuțiile din decembrie, la toată lumea, nu doar la mine.

Organiza petreceri, se îmbăta, adormea cu capul pe masă, omul este sub orice critică, acum organizează petrecere de 8 martie, omul este terminat, distrus. În ultimele 2 luni, când trebuia să ne dea bonurile de masă, întârzia câte 10 zile. Estimativ, salariile sunt 2.600 de lei net, dar pe două contracte de muncă, el are două firme, pe o firmă e contract de 7 ore, de exemplu, și pe cealaltă de 3 ore, depinde, în funcție de program. Mie nu mi-a făcut lichidarea, nu mi-a dat banii, nu mi-a dat banii pe concediul neefectuat, nu mi-a dat bonurile, deci nu mi-a dat nimic. Îl voi da în judecată, am vorbit cu un avocat, am făcut plângeri peste tot. Am decis să vorbesc pentru că poate așa reușim să punem în mișcare autoritățile locale, să facă ceva. Ieri, a venit o fată nouă la locația din CUG și a rugat o colegă să vină doar să îi explice ce are de făcut.

Dumneavoastră ați făcut un mare bine prin publicarea articolului în BZI, să știți. Fata care voia să se angajeze a primit un mesaj pe telefon de la mama ei, după care a fost sunată de mama ei și i-a spus așa:0 «Fugi mușcând pământul, nu ai ce căuta acolo». Femeia tocmai citise articolul publicat de dumneavoastră”, a mai povestit Gina, o fostă angajată a lui Sorin Rotariu.

Sorin Rotariu face concedieri pe bandă rulantă, fără nicio explicație

Maria este o altă fostă angajată a afaceristului Sorin Rotariu, care a fost dată afară, fără niciun motiv, împreună cu soțul ei. Sorin Rotariu a refuzat să le facă plățile salariale.

„Ne-a dat afară disciplinar, fără niciun motiv. Nu a vrut să ne dea banii nici mie, nici soțului meu. Soțul meu a fost manager pentru că domnul Rotariu nu se putea ocupa de firmă. Iar în momentul în care ne-am cerut drepturile, a început să ne vorbească extrem de urât. Câteva zile, eu cu colegele mele, de frică, stăteam cu ochii pe geamuri, să nu apară el (n.r. – Sorin Rotariu). Am decis să îmi dau demisia pentru că îmi vorbea foarte urât. Suntem undeva la mai bine de 12 persoane care au fost date afară în modul acesta, probabil, acestea nu au vrut să reacționeze de frică, dar noi, eu și soțul meu, am mers mai departe și la ITM. Eu lucram ca și barman. În ziua în care i-am cerut drepturile salariale, el m-a sunat și a început să mă terorizeze, atunci am sunat la biroul de contabilitate și am anunțat-o că eu îmi voi lua din fondul de la punctul de lucru banii. În momentul acela, Sorin Rotariu a început să sune peste tot, să ne dea afară, să închidă sălile, să apese butoanele de panică pentru a nu putea să ne luăm banii.

Eu mi-am luat banii, iar, ulterior, Sorin Rotariu a sunat la poliție, spunând că eu i-am furat acele drepturi salariale. Au fost inclusiv întârzieri salariale. De când a venit el de la București, este haos în firmă. Sunt înregistrări cum țipă, cum agresează inclusiv fizic. El, inițial, era agresiv verbal, dar am o colegă care a fost abuzată și fizic. Și ea a spus la fel, că va merge mai departe. Noi, fiind demise disciplinar, pe motive inexplicabile, noi rămânem în acte cu această pată”, a povestit Maria, fostă angajată a lui Sorin Rotariu.

Amintim faptul că Sorin Rotariu, patronul mai multor săli de jocuri din Iași, și nu numai, a fost oprit în trafic la începutul anului 2024, când se afla la volanul unui Rolls Royce. Polițiștii au constatat că acesta a comis mai multe infracțiuni. Pe numele său a fost deschis un dosar penal. Menționăm că reporterii BZI au încercat să ia legătura cu Sorin Rotariu, însă acesta nu a răspuns apelurilor.

Continuă dezvăluirile despre afaceristul cu Rolls Royce din Iași. Fostele angajate ale lui Sorin Rotariu au povestit modul în care acesta le trata.

Comentarii
  • Cum adica erau obligate sa lucreze? Le tinea in lanturi? Puteau pleca oricand. Dar au ales sa ramana. Acum, musca mana care le-a hranit.

  • MA PLM, vin-o la mine la firma sa muncesti vreo 2-3 luni fara sa iti platesc drepturile. Cand ti le ceri sa te scot cu MTS-ul din birou ( asta dupa ce te injur si te amenit ) . Doar si eu am nevoie de bani pentru ulei si filtru la rolls. Iti convine?
    Pacat ca specimene ca Rotariu exista.
    Este vina lui Ceausescu pentru ca pe timpul cand s-a nascut Rotariu erau interzise prezervativele.

  • omul e pe prafuri. va ajunge ori pe dr vicol, ori la padureni.

  • @Plm ✠ esti in eroare.
    Spui despre angajatele concediate ca „acum, musca mana care le-a hranit”. Reproduci o conceptie frecvent intalnita la patronul roman : el hraneste oamenii, dandu-le de munca. Ca si cum i-ar angaja dintr-un soi de altruism social. FALS! Ii angajeaza pentru ca are nevoie, pentru ca fara angajati afacerea moare, si el, patronul, ramane pe drumuri.
    Ma rog, sunt multe de spus, si nu e locul aici si acum. Totusi, trebuie spus ca una din cauzele principale pentru care suntem in declin este lipsa de cultura organizationala a patronilor romani. Ca sa fii paznic sau sofer ai nevoie de o scoala, de o pregatire speciala. Patron poate fi oricine, nu exista conditii, desi ar trebui.

  • Munca e brățară de aur

    Asa e cand ai sef: stai la mâna lui. Oriunde. In orice loc, orice tara, orice continent.

    Concluzie: fii propriul tau sef 🙃

  • Chirica infractorul

    Este si multa vrajeala aici combinatii de 110 cafele?????? Combinatiile sint in parlament port constanta etc..

  • Patronașii ăștia românași trebuie lăsați să muncească și singuri,sau cu ăia din Bangladesh, să țipe la ăia poate îi ia unu gâtu.
    Bravo lui Ciolacu că-i impozitează,poate de la le ia și mai mult din profit.
    Păcat că încă sunt fraieri care lucrează la el.
    Mai bine la o multinațională decât la drogați și perverși din ăștia

  • Nu stiu de ce inghititi astfel de specimene si asa locuri de munca.
    E plin orasul de fel de fel de locuri de munca, numai sa cautati si sa vreti altceva.

  • Pai, bine ai zis : sa faca patronache toata munca din firma, si nu mai trebuie sa aiba angajati. Dar ar face-o? Ar putea? S-ar pricepe? Nu.

  • Pai, bine ai zis : sa faca patronache toata munca din firma, si nu mai trebuie sa aiba angajati si sa-i plateasca. Dar ar face-o? Ar putea? S-ar pricepe? Nu.

  • Fostă angajată

    Să se înțeleagă …situația aceasta a fost și este de la începutul lui ianuarie până în prezent ,din momentul în care administratorul care s-a ocupat ani de zile a fost dat afară în același mod aproape .Patronul firmei nu mai este în toate facultățile mintale și și-a bătut joc de propria afacere și proprii angajați.Unii au ales să plece,alții au fost dați afară abuziv.Ca drept dovadă se vor vedea consecințele faptelor unui om cu grave probleme de sănătate mintală …pe fond și de consum de droguri.

  • Subscriu si eu la cele relatate mai sus. Omul s-a dat si la noi, doua fete dintr-o locatie. A zis ca el e patronul si face ce vrea. Are pile sus puse si nu il intereseaza de autoritati.

  • Omul e pastilat rau, pacanele 77777 is ale lui, vb urat de angajati, politisti si de toata lumea in general. El e cel mai destept

  • Am avut si eu nefericita ocazie sa il cunosc pe acest domn in ultimele zile deoarece ne datoreaza firmei multi bani. A zis ca va plati furnizorii cand o sa vrea numai el. Marfa ridicata, vanduta si neplatita.

  • Nea slobodzeu asta are minte,păcat ca si-a pierdut instrucțiunile de folosire

  • Bă Plm,cand esti prost tot ce nu intelegi ti se pare o prostie
    Mai dute.n plm

  • Eu lucrez intr-un restaurant cu stele multe din Iasi. Acest domn vine mereu aici sa ia masa si injura permanent politistii si procurorii care l-au anchetat, in gura mare, mai ales cand consuma alcool. Zice ca avocatii lui din Bucuresti il scot din orice situatie. Asa o fi…dar chiar asa in gura mare sa zica? E cam aiurea….

  • Daca asta e asa, si nu prea ma indoiesc ca asa o fi, acest om este un derbedeu. Este un exemplu de parvenit, neam prost, cu prost gust si prost. Nu e in cultura noastra de oameni cu bun simt sa fii imbracat in felul ala, sa fii muci de beat ,..ce-i mai trebuia? Vroia sa se dea mare, ei pai asta o vor numai oamenii care-si doresc sa fie importanti dar stiu ca nu sunt. Poate ca si eu gresesc, dar sa cumperi un Bentley, parca, si sa mergi cu el decapotat pe ninsoare, sa fii si baut si drogat,…bai, tata, parca-i prea mult. Am si eu niste bani, am si eu niste afaceri bunisoare, de prin 1995,…dar asta e exemplul clar de neam prost si chiar, de prost.

  • asta trebuie legat cu funia si tras cu masina pe aratura

  • asta trebuie legat cu funia si tras cu masina pe aratura

  • Fost angajat

    Rotariu nu mai plateste nimic: nici salarii, nici utilitati, nici chirii, nici marfa, nimic, nimic, nimic. E la fundul sacului. Dar se crede Dumnezeu, in schimb.

  • Când te uiți de sus la toți ceilalți și te crezi supraom. ..Va ajunge curând la pămănt și va fi dezastruos pentru el,dar își merită soarta.

  • L-am avut client demult. El si sotia lui, Maria, moldoveanca. Se purta oribil cu ea. Aveau casa luata in Miami. Ea statea mai mult pe acolo. Nu mai stiu nimic de ei. Dar acum vad ca el a luat-o razna de tot.

  • In lumea cetatenilor un fraier incapabil poate conduce oameni mai capabili ca el. Depinde cine e tati, mami, unchiu sau matusa. Insa in lumea interlopa, indiferent al cui esti, daca nu esti capabil si calificat nu te respecta nimeni. In rest, nu sunt alte diferente.

  • Azi mi-am dat si eu demisia de la descreierat. A urlat ca nu imi vad salarul. Macar raman cu sanatatea.

  • Rotariu, azi, a vomat la firma……e copt, gata!!

  • Rotariu, azi, a vomat la firma……e copt, gata!!

  • Unde umbla acest animal??? Ne datoreaza o groaza de bani. Rotariule, nu scapi, viata asta cel putin.

  • Mare dejectie a societatii. Ne-a dat lichidarea si ne-a dat afara. Unii zic ca e infectat cu HIV. Incep sa cred

  • Pigulea Nelu

    Atentie mare, are telefonul inchis de 2 zile. Il cauta cei care nu le-a platit marfa, chiriile, utilitatile si organele statului pt neplata stopaj la sursa. Se presupune ca a parasit tara, chiar daca e sub control judiciar. De acu….prinde orbul, scoate-i ochii….teapa tipic romaneasca

  • Un bou in viata, a dat anunt pe OLX ca isi angajeaza garda de corp si ” pilot ” pt Rolls Royce. E nebun omul, cu acte. Sa vezi ce bataie ii foot, cu tot cu garda lui de corp, ii fac guler pe amandoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`