Prima pagină » Actualitate » Sorin Roșca Stănescu la BZI LIVE: „Recomand să se meargă la vot, ca să fie mai greu de manipulat!” – VIDEO
Sorin Roșca Stănescu la BZI LIVE:

Sorin Roșca Stănescu la BZI LIVE: „Recomand să se meargă la vot, ca să fie mai greu de manipulat!” – VIDEO

30 ian. 2023, 18:00,
în Actualitate

Sorin Roșca Stănescu a discutat la BZI LIVE despre situația politică actuală din România și viitoarele alegeri din 2024. În contextul în care vor urma patru rânduri de alegeri într-un timp foarte scurt, este așteptată o bătălie crâncenă între partidele politice, unde vor fi utilizate toate armele de care dispune fiecare în parte.

Și cu toate acestea, este greu să preconizăm reușita vreunui personaj anume în ceea ce privește alegerile prezidențiale, de vreme ce nici unul nu poate fi considerat la ora actuală ca fiind un candidat viabil. Important este însă ca poporul român să participe activ la votare.

Sorin Roșca Stănescu la BZI LIVE

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a discutat la BZI LIVE despre viitoarele alegeri ce vor avea loc în România, dar mai ales cele pentru funcția de președinte. Bineînțeles, în ultimele săptămâni au apărut tot felul de controverse legate de faptul că s-ar putea aduce un candidat străin și aici amintim de posibilitatea ca Maia Sandu să fie un jucător cheie… Dar nașul presei din România spune că o astfel de variantă nu este posibilă din punct de vedere legislativ, în primul rând.

Și da, este de așteptat ca Serviciile Secrete să aibă foarte multă treabă în etapa premergătoare alegerilor, dar acest lucru nu este deloc neobișnuit, de vreme ce se practică peste tot în lume.

„Este greu de crezut ce se va întâmpla în cele 4 runde de alegeri, va fi o experienţă extrem de interesantă, dar deocamdată e prematur să spunem ce va fi, dar România se va confrunta cu o criză majoră ce a fost deschisă de criza creditelor şi imobiliarelor.

O să apară toate nenorocirile pe care diverşi politicieni de la vârf le-au ascuns atâţia ani. O să fie scoase la iveală o grămadă de schelete. În toată lumea, în preajma alegerilor sunt devoalate astfel de lucruri.

Dacă nu votăm şi dacă mergem 30% la vot, e mult mai uşor pentru cei care manipulează aceste voturi să le mistifice. Dacă mergem mai mulţi, o să le fie mai greu. Deci recomand să se meargă la vot, ca să fie mai greu de manipulat!

Nici unul dintre cele trei partide politice care vor participa la vârf în această competiţie nu are competitori valizi ei, fiecare e nevoit să importe de undeva nişte personaje pe care să le aşeze în această cursă complicată. Trebuie făcut un portret robot al viitorului preşedinte care să ţină cont de mecanismele politice ale statului, de modul în care este promovat şi prezentat în străinătate, de cartea lui politică… şi abia după, trebuie nominalizaţi câțiva candidaţi de centru de dreapta şi stânga, după care fratele mai mare, Washingtonul, trebuie consultat.

Noi nu ne mai alegem preşedintele. Noi o să ne votăm un guvernator. Acum am avut un guvernator desemnat de Germania, iar acum vom avea unul desemnat de SUA.

Marcel Ciolacu vrea să iasă din vizor, nu vrea să se tragă în el şi să fie căutat la certificatul lui de revoluţionar şi încearcă să plaseze în ochii societăţii, al opiniei publice, ţinte false, dar de fapt el îşi doreşte să fie candidat prezidenţial. Nu cred că va reuşi, dacă va fi premier, va avea mari probleme. Dar prin modul în care a aruncat pisica în afară partidului, vrea să scape şi de câţiva rivali politici din interior”, a spus Sorin Roșca Stănescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *