Prima pagină » Local » Sorin Bulgaru, ieșeanul care s-a dat drept actorul Robert de Niro, rămâne în arest preventiv. Recidivistul este acuzat de trafic de droguri
Sorin Bulgaru, ieșeanul care s-a dat drept actorul Robert de Niro, rămâne în arest preventiv. Recidivistul este acuzat de trafic de droguri

Sorin Bulgaru, ieșeanul care s-a dat drept actorul Robert de Niro, rămâne în arest preventiv. Recidivistul este acuzat de trafic de droguri

13 iun. 2020, 04:00,
Ciprian Nedelcu, în Local

Sorin Bulgaru, ieșeanul care s-a dat drept actorul Robert de Niro, rămâne în arest preventiv. Recidivistul prins recent cu droguri (comprimate ecstasy) a vrut să fie pus în libertate! Judecătorii de la Curtea de Apel Iași au respins ieri contestația formulată de Sorin Bulgaru. În trecut, ieșeanul a fost condamnat la 9 ani de închisoare, după ce s-a dat drept actorul Robert de Niro, pentru a obține credite cu acte false

Sorin Bulgaru, ieșeanul care s-a dat în trecut drept actorul Robert de Niro, a vrut să fie pus în libertate. Ieri, judecătorii de la Curtea de Apel Iași au respins contestația formulată de Sorin Bulgaru, recidivistul prins cu droguri (comprimate ecstasy). Decizia magistraților este definitivă.
În urmă cu câteva zile, Sorin Bulgaru a fost reținut și, mai apoi, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Sentința a venit ca urmare a unei acuzații de trafic de droguri, adusă de procurorii DIICOT Iași. Recidivistul a contestat hotărârea luată în cazul său de către judecătorii de la Tribunalul Iași.

Sorin Bulgaru, acuzat că a vrut să dea „un tun” cu peste 1.000 de pastile ecstasy! Prins în flagrant cu droguri

Recidivistul ieșean în vârstă de 55 de ani a fost prins în flagrant de oamenii legii, având o cantitate impresionantă de droguri asupra lui! Astfel, procurorii din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Iași au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a lui Sorin Bulgaru, pentru trafic de droguri de mare risc în formă continuată.
Procurorii DIICOT Iași au intrat pe firul „afacerii” în urma unor informații pe care le-au primit de la investigatori sub acoperire.

„Inculpatul S.B. a deținut în vederea comercializării o cantitate mare de comprimate de tip ecstasy (MDMA). Acesta ar fi fost interesat de identificarea unor posibili clienți cărora să le poată comercializa angro aceste comprimate. Procurorii DIICOT Iași, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO, au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpatului, în timp ce acesta avea asupra sa 1.373 de comprimate ecstasy. Acesta intenționa să le comercializeze”, au precizat procurorii DIICOT Iași.

Recidivistul din Iași, prins cu droguri în valoare de aproximativ 100.000 de lei

Anchetatorii au precizat că au efectuat și o percheziție domiciliară. Astfel, au mai fost ridicate 15 grame de fragmente de comprimate ecstasy, aproximativ 24 de grame de pulbere și fragmente de comprimate de ecstasy și un telefon mobil.
Surse judiciare au menționat că, pe „piața neagră”, un comprimat ecstasy are o valoare cuprinsă între 50 și 80 de lei. Astfel, recidivistul ieșean ar fi avut asupra sa droguri în valoare totală de aproximativ 100.000 de lei.
Sorin Bulgaru a fost condamnat după ce, în urmă cu aproape un deceniu, a fost acuzat că i-a furat identitatea renumitului actor Robert de Niro. Asta, pentru a obține credite bancare. În urma acelei acuzații, individul a fost condamnat la 9 ani de închisoare, pentru fals, uz de fals și înșelăciune. Astfel, recidivistul care s-a dat drept Robert de Niro a rămas arestat preventiv, fiind suspectat de trafic de droguri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *