Prima pagină » Cancan » Sorin Bontea s-a accidentat la Chefi la cuțite. Cum se simte acum juratul

Sorin Bontea s-a accidentat la Chefi la cuțite. Cum se simte acum juratul

12 apr. 2021, 10:43,
în Cancan

Săptămână trecută, Sorin Bontea s-a accidentat la Chefi la cuțite. În timp ce jurați emisunii se luptau pentru câștigarea amuletei, acesta s-a împiedicat de cablurile din platou și a căzut urât. Imediat după acest incident, acesta s-a enervat foarte tare și a a început să arunce cu aparatura din bucătărie.

Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au amuzat teribil de incidentul de care a avut parte Sorin Bontea.

Sorin Bontea s-a accidentat la Chefi la cuțite

Momente intense la „Chefi la Cuțite”! Chef Sorin Bontea a avut parte de o surpriză neplăcută, după ce s-a împiedicat și a căzut. Astfel, acesta s-a enervant foarte tare și a început să arunce cu aparatura din bucătărie.

Tot acest incident nefericit s-a produs în timp ce bucătarii luptau pentru câștigarea unei amulete puse în joc de Gină Pistol.

„Am căzut, bă frate. Au! Ce mă doare, am căzut în genunchi. Am dispărut așa, de-odată, din peisaj. Boom! M-am împiedicat în asta. Am căzut că fraierul. M-am săturat de voi”, a răbufnit Sorin Bontea, referindu-se la cabluri.

Referitor la reacția de după, acesta a explicat că s-a răzbunat pe ce a pus mâna prima dată, mai ales că robotul de bucătărie îi făcea probleme „de o grămadă de vreme”.

„De fiecare dată aceeași poveste. De șapte ori m-am împiedicat de ele. Când am văzut robotul, ăla mi-a venit la îndemână, ăla care îmi face probleme de o grămadă de vreme. Până la urmă trebuia să cad o dată, cât să mă țină și pe mine norocul?”, a spus celebrul bucătar.

Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au amuzat teribil de incidentul de care a avut parte Sorin Bontea. Totuși, văzând că celebrul bucătar continuă să fie nervos din cauza evenimentului mai puțîn fericit, Cătălin Scărlătescu a găsit soluția perfectă pentru a-l amuza și a-l face să uite de ceea ce i s-a întâmplat.

Mai exact, Cătălin Scărlătescu s-a aruncat și el pe podeaua din bucătăria de la Chefi la cuțite, lucru care i-a readus zâmbetul pe buze lui Sorin Bontea.

Invitați în emisiunea ApropoTV cu Andi Moisescu, Florin Dumitrescu și Catalin Scarlatescu au povestit cu umor ce porecla a căpătat Sorin Bontea, considerat „cel mai dur” dintre ei.

Astfel, Florin Dumitrescu a mărturisit că Chef Sorin este poreclit „mica sirena”.

A intrat în bucătărie încă de la 16 ani

Sorin Bontea a început să gătească încă de devreme. Acesta a mărturisit că mama sa a fost cea care l-a inspirat, ea fiind bucătăreasă la o grădiniță. Acest lucru, după cum el spune, a început undeva în anul 1986, când avea doar 16 ani. Evident, îndrăgitul jurat de la Antena 1 a trecut prin toate etapele care formează un bucătar desăvârșit.

A început prin a curăța tone de cartofi, apoi a intrat într-un restaurant chinezesc, unde a lucrat cinci ani. După aceasta perioada a plecat pe un vas de croazieră, unde a gătit pentru echipaj.

A început ca asistent bucătar și la fiecare nou contract era avansat până a ajuns bucătar prim. A trecut prin toate secțiile, a gătit pentru toate națiile, pentru toate gusturile.

Din fiecare experiență a învățat câte ceva și chiar și acum cel mai fericit este când oamenii se ridică mulțumiți de la masă: „Ce poate fi mai plăcut pentru un Chef decât momentul când oaspeții iți mulțumesc pentru bucuria de a petrece o seara savurând preparatele făcute de mâna ta?”

Ca și ceilalți doi jurați de la Chefi la cuțite, și Sorin a lucrat la cele mai bune restaurante de lux din Capitală, anul trecut restaurantul său fiind declarat cel mai bun restaurant cu specific străin din București. A reușit să-i impresioneze cu preparatele sale pe Nicolas Cage, pe fetele Madonnei sau pe Roger Moore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`