Prima pagină » Radio » Actualitate » Sorin Bontea, despre cum și-a cunoscut soția. Cei doi sunt căsătoriți de 28 de ani și au doi copii de care sunt foarte mândri

Sorin Bontea, despre cum și-a cunoscut soția. Cei doi sunt căsătoriți de 28 de ani și au doi copii de care sunt foarte mândri

11 iul. 2023, 09:51,
BZI.ro, în Radio

Îndrăgitul chef Sorin Bontea a dezvăluit în urmă cu ceva timp cum și-a cunoscut soția, momentul respectiv având loc în urmă cu 34 de ani. Cinci ani mai târziu, aceștia s-au căsătorit, petrecerea de nuntă având loc într-o cantină. Sorin Bontea recunoaște că a fost dragoste la prima vedere, cucerindu-și partenera prin cuvinte alese cu mare grijă.

Pe cât de jovial și deschis este Sorin Bontea la TV, pe atât de discret este când vine vorba despre viața personală. Cunoscutul chef evită să-și expună familia pe rețelele de socializare și a vorbit în puține rânduri despre soție și copiii săi. Juratul de la Antena 1 și-a întâlnit aleasa inimii în urmă cu 34 de ani, iar povestea lor de dragoste pare ruptă din filme.

Cum și-a cunoscut Sorin Bontea soția

În noiembrie 2022, Sorin Bontea și partenera sa de viață au bifat 28 de ani de mariaj. Cu această ocazie, bucătarul a postat o fotografie rară cu partenera lui de viață, care datează din ziua când și-au unit destinele. În dreptul imaginii, juratul de la „Chefi la cuțite” i-a făcut soției sale o adevărată declarație de dragoste.

Sorin Bontea și partenera lui de viață s-au cunoscut în anul 1989. Într-un interviu mai vechi, cunoscutul bucătar spunea că și-a cucerit soția prin „cuvinte”. Cunoscutul bucătar a mai spus că a petrecut mult timp departe de familia lui, având în vedere meseria pe care o practică. Totuși, acest lucru nu le-a destrămat căsnicia, ci s-au adaptat cu acest stil de viață și au reușit să depășească toate provocările vieții.

Când s-au cunoscut, în 1989, la o petrecere, juratul de la „Chefi la cuțite” s-a îndrăgostit din prima clipă de cea care avea să-i devină soție. Astfel, a invitat-o pe alesa inimii sale la o întâlnire și a surprins-o cu un trandafir roșu. De atunci, bucătarul obișnuiește să-i ofere aceste flori partenerei lui de viață, continuând tradiția începută în urmă cu mai bine de trei decenii.

„Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas. La prima întâlnire țin minte că i-am dat un trandafir roșu și de atunci îi dăruiesc mereu trandafiri roșii, îi plac foarte mult. Apoi i-am gătit mâncare chinezească. Aveam 24 de ani eu și 23 de ani nevastă-mea când ne-am căsătorit. Nunta a fost la cantină”, își aduce aminte Sorin Bontea.

Au doi copii de care sunt foarte mândri

Soții Bontea au doi copii, un băiat și o fată. Pe fiul lui Sorin Bontea îl cheamă Iulian și are vârsta de 25 de ani. Tânărul este de profesie pilot și a devenit campion național în Campionatul Național de Anduranță (Romanian Endurance Series – RES), în „Logan Cup”. La acea vreme, juratul de la „Chefi la cuțite” a postat o fotografie cu fiul lui, alături de un mesaj emoționant.

„Iulian Bontea a devenit Campion Naţional la clasa Logan. Mi se citeşte bucuria pe faţă, nu? Am încercat mereu să sprijin pasiunile copiilor mei pentru că ştiu cât sunt de importante”, a scris chef Sorin Bontea, pe Facebook.

Cât despre fată, Miruna Bontea are 20 de ani și este studentă la o facultate de design vestimentar din Barcelona. În anul 2018, tânăra a participat la emisiunea „Chefi la cuțite”, reușinând să-l emoționeze pe tatăl ei.

„Mă uit la pozele astea și mă întreb când au trecut anii?! Mă uit la pozele astea și încă mă simt tânăr… cât de cât. Mă uit la pozele astea și sunt mândru”, scria Sorin Bontea pe contul de socializare în urmă cu ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *