Prima pagină » Cancan » Sorin Bontea, despre concurenții de la MasterChef: „Pot sta, oarecum, liniștiți, nu-i mușcăm”

Sorin Bontea, despre concurenții de la MasterChef: „Pot sta, oarecum, liniștiți, nu-i mușcăm”

10 iul. 2024, 11:07,
în Cancan

Sorin Bontea, jurat al sezonului 9 Masterchef, a vorbit pentru prima dată despre concurenții de la MasterChef.

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu se reunesc pentru noul sezon al emisiunii Masterchef, care va fi difuzată în această toamnă pe Pro TV. Filmările pentru acest show culinar au început deja, iar Bontea a oferit primele declarații despre concurenții din sezonul nouă.

Sorin Bontea, despre concurenții de la MasterChef

Chef-ul declară că el și ceilalți bucătari au jucat un rol important în evoluția gastronomiei românești.

„Poate să spună cineva ce vrea. Noi, de la bucătari, cum eram numiţi pe vremuri, acuma toţi suntem chefi, ceea ce e foarte frumos. Am introdus denumiri, un vocabular, preparate, ingrediente şi aşa mai departe. Da, s-a evoluat foarte mult”, a spus el într-un interviu pentru Pagina de Media.

Sorin Bontea este extrem de curios cum va decurge noul sezon

Noul sezon Masterchef stârnește curiozitatea și emoții intense în sufletul celebrului chef.

„Sincer şi eu abia aştept să văd cum va fi. Ai cuvântul meu că nu ştiu cum voi fi. Nu ştiu, emoţiile sunt mari, ce a fost acum 10-11 ani nu mai are legătură ce va fi acum. Totul s-a schimbat, eu m-am schimbat, au trecut anii peste mine, am devenit mai indulgent, mai înţelept, sper, şi chiar şi eu sunt curios ce se va întâmpla, cum va fi”, a mai spus juratul.

Chef-ul a declarat că apreciază concurenții pasionați de gătit din Masterchef, care, deși nu sunt bucătari de meserie, dețin un potențial enorm de a demonstra talent și a obține succes.

„Concurenţii pot sta, oarecum, liniştiţi, pentru că nu-i muşcăm, în primul rând. În al doilea rând, ştim că sunt doar pasionaţi de bucătărie. Asta am şi spus mai devreme, că a trecut timpul, ştii? Şi o să ne dăm mai indulgenţi un pic, nu o să muşcăm din ei. Eu sper că vin aici şi învaţă ceva. Mie întotdeauna mi-a plăcut, nu ştiu dacă aţi observat. De-a lungul timpului, întotdeauna mi-a plăcut să am tineri pe lângă mine care sunt pasionaţi de bucătărie şi să-i învăţ câte ceva. Adică ce am ştiut eu, i-am învăţat”, a mai adăugat acesta.

Florin Dumitrescu, despre filmările la Masterchef

Florin Dumitrescu resimte o oarecare teamă. Motivul? A stat departe de platourile de televiziune timp de un an, iar condiția sa fizică actuală nu este tocmai cea mai bună.

Bucătărul se îngrijorează că stilistei emisiunii îi va fi greu să-l aranjeze corespunzător, deoarece a acumulat câteva kilograme în plus și nu a reușit încă să se apuce de o dietă.

„S-a mâncat bine și luna asta. Din nefericire nu am început regimul și pe când vom începe filmările voi da bătăi de cap stilistei. Deja am depășit un an de la ultima zi de filmare și încă sunt în pauză. Problema este că nu se închide sacoul dacă nu mă potolesc cu mâncarea. Cât am scris treaba asta mi s-a făcut foame și abia aștept cină să mănânc niște paste”, a scris chef Florin Dumitrescu, cu umor, pe pagina personală de Instagram.

Recent, Sorin Bontea a vorbit despre concurenții de la MasterChef si despre faptul ca este nerăbdător ca noul sezon sa debuteze la Pro TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *