Prima pagină » Cultural » Sorin Bontea a revenit la Antena 1. La ce emisiune a putut fi văzut fostul jurat de la “Chefi la Cuțite”

Sorin Bontea a revenit la Antena 1. La ce emisiune a putut fi văzut fostul jurat de la “Chefi la Cuțite”

02 nov. 2023, 09:01,
în Cultural

Surpriza totală pentru fanii America Express, Sorin Bontea a revenit la Antena 1 pentru un interviu acordat actualei ediții a celebrului reality show. În anul 2020, Sorin Bontea și Răzvan Fodor au devenit câștigătorii competiției Asia Express, o experiență care le-a schimbat viața.

Recent, postul de televiziune Antena 1 a difuzat un interviu cu celebrul jurat al emisiunii Chefi la Cuțite, în care au fost dezvăluite emoțiile reale pe care acesta le-a trăit.

Apariția unuia dintre cei trei demisionari a surprins telespectatorii Antenei.

Sorin Bontea a revenit la Antena 1

La Antena 1 a avut loc o apariție surpriză. La scurt timp după ce cei trei jurați de la emisiunea Chefi la Cuțite și-au prezentat demisiile, Sorin Bontea a revenit pe micile ecrane, ceea ce a dus la confuzie printre telespectatori. Imaginile au fost difuzate abia acum, deși interviul a fost înregistrat înainte ca cei trei chefi să demisioneze de la Antena 1.

„Pentru mine, cred că a fost una dintre cele mai frumoase experiențe de viață. Am înțeles că se poate trăi prin lume așa cu doar un euro pe zi, ceea ce e foarte interesant. Lumea este foarte bună, te ajută. Mă uit acum la al șaselea sezon. Nu pot să nu fac comparație. Am văzut ce probe au, nu le este ușor deloc. Eu m-am distrat, eu și Fodor ne-am distrat la Asia Express”, a spus Sorin Bontea, potrivit Antena 1.

Unde s-a dus Sorin Bontea după plecarea de la “Chefi la Cuțite”

S-a aflat unde s-a dus Sorin Bontea după plecarea de la Chefi la Cuțite. Faimosul chef s-a hotărât să facă o schimbare majoră. Sorin Bontea, după ce a părăsit emisiunea „Chefi la Cuțite”, a hotărât să se relaxeze pentru o muncă.

Prin urmare, celebrul bucătar a ales să plece într-o călătorie departe de locuința sa.

Admiratorii emisiunii „Chefi la Cuțite” au aflat că Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu nu vor mai face parte din următorul sezon.

Cei trei jurați nu s-au prezentat la filmările pentru sezonul 13, deși aveau programul stabilit încă din primăvară. Această veste a luat prin surprindere telespectatorii, mai ales că cei trei chefi au fost jurați încă de la începutul emisiunii.

Finala sezonului 12 a fost câștigată de Janni Alexandridis, un concurent din echipa lui Florin Dumitrescu.

Sorin Bontea, după ce a părăsit postul Antena 1, a hotărât să se odihnească. Fostul jurat a împărtășit un videoclip din Delta Dunării, locul în care a mers la pescuit. În înregistrarea video, bucătarul era văzut zâmbind, ceea ce indică faptul că se simte bine și că este relaxat.

Deși nu mai colaborează postul de televiziune Antena 1 a difuzat un interviu cu Sorin Bontea în care au fost dezvăluite emoțiile reale pe care acesta le-a trăit la Asia Express.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *