Prima pagină » Cancan » Sorin Andrei Nicolescu, postare surprinzătoare pe Instagram. Cum a reacționat după ce a aflat că Anda Adam s-a logodit

Sorin Andrei Nicolescu, postare surprinzătoare pe Instagram. Cum a reacționat după ce a aflat că Anda Adam s-a logodit

04 nov. 2021, 11:32,
în Cancan

Sorin Andrei Nicolescu a postat recent pe contul lui de Instagram o imagine în care este alături de o blondă misterioasă. Gestul surprinzător al acestuia vine la scurt timp după ce Anda Adam s-a logodit cu Yosif Eudor Mohaci.

Pentru a lămuri situația, Sorin a vorbit despre relația pe care o are cu femeia din imaginea proaspăt postată.

Sorin Andrei Nicolescu a postat o imagine cu o blondă misterioasă pe Instagram

Primele zvonuri cu privire la despărțirea dintre Sorin și Anda au apărut în anul 2019. Cu toate acestea abia în vara anului acesta vorbele s-au adeverit. Cântăreața și Yosif Eudor Mohaci s-au logodit în Cappadocia, Turcia. „Mi-a pregătit o vacanță surpriză unde mi-a făcut și o altă surpriză!”, a declarat Anda Adam, potrivit Kanal D.

„Am avut parte de o experiență inedită, într-o locație în care zboară zeci de baloane. A pregătit un shooting foto cu un fotograf de acolo și a pus la cale o cerere în căsătorie”, a mai spus artista. „A fost unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea și nu pot decât să îi mulțumesc pentru asta”, a completat.

Cu toate că a lăsat de înțeles faptul că și-a refăcut viața după despărțirea de celebra cantareață, Sorin a spus că nu este nimic adevărat.

„Între mine și domnișoară nu este nimic serios. Am mai apărut și alături de altele. Între mine și ea este doar o prosteală. Ca să fie ceva serios, în primul rând trebuie să găsești pe cineva serios și e dificil în ziua de azi. Momentan, cel mai mult îmi place să petrec timp cu fiica mea”, a spus Sorin Nicolescu pentru Antena Stars.

Anda și Sorin au o fiică

Evelin, fiica Andei și a lui Sorin, urmează să împlinească 6 anișori în luna noiembrie a acestui an.

„Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu, unul, nu o să îmi spăl rufele în public. Nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Nu am fost atras de atenția publicului. Nu am apărut nici când au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră. Ce contează ce probleme avem noi? Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui!”, a mai declarat Sorin, după ce a aflat despre relația artistei.

„Iar Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei. Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă. Pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și mi-a demonstrat că m-a iubit. Și, mai presus de orice, este mama lui Evelin”, a mai spus.

Cine este Sorin Andrei Nicolescu

Sorin Andrei Nicolescu s-a născut la Constanța și a avut o carieră de succes ca manechin. Cu toate că la început își dorea să profeseze în domeniul economic, acesta absolvind și un liceu de profil, și-a îndreptat atenția către modeling.

După ce a cunoscut-o pe Anda Adam a ales să se lanseze în afaceri și după doar câteva luni de relație acesta a cerut-o în căsătorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *