Prima pagină » Cultural » Sorana Darclee Mohamad iubește din nou, după un mariaj eșuat și o relație toxică. Cine este bărbatul care i-a cucerit inima celebrei artiste

Sorana Darclee Mohamad iubește din nou, după un mariaj eșuat și o relație toxică. Cine este bărbatul care i-a cucerit inima celebrei artiste

06 mart. 2023, 09:32,
în Cultural

Sorana Darclee Mohamad iubește din nou, după un mariaj eșuat și o relație toxică. Fosta membră a trupei A.S.I.A. s-a vindecat de depresie și a trecut peste suferințele din dragoste. Îndrăgita cântăreață are o nouă relație și se declară o femeie împlinită. Iată cine este bărbatul care i-a cucerit inima celebrei artiste.

Sorana Darclee Mohamad iubește din nou, după un mariaj eșuat și o relație toxică

Sorana Darclee Mohamad este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Aceasta are o carieră de succes în muzică și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. De ceva vreme, vedeta a lipsit din lumina reflectoarelor și a avut parte de momente extrem de grele pe plan personal. Fosta membră a trupei A.S.I.A. s-a luptat ani buni cu depresia, după ce a divorțat de Paul Moga, după 7 ani de căsnicie, când a aflat că soțul ei îi era infidel. Artista a mai avut o relație cu Cosmin Dragoteanu, însă povestea lor de dragoste s-a încheiat după 5 ani. Vedeta s-a confruntat cu depresia și atacurile de panică, fiind marcată de eșecul pe plan amoros.

„Am avut perioade în care am fost mai jos, alea cu depresia au fost nasoale, dar la un moment dat mi-am dat seama că depresia ține doar de mine să o vindec. A venit depresia care a fost foarte, foarte rea, a fost oribilă absolut. În momentul în care ești la pământ și mai vine cineva să te mai calce un pic pe cap, că poate nu ești suficient de strivit și din momentul în care îți găsești forța de a te ridica de acolo, nu mai există lucru care să te sperie. N-are ce să te mai sperie vreodată.”, a precizat artista.

Sorana Darclee Mohamad a trecut peste momentele grele din viața privată, iar în prezent radiază de fericie alături de partenerul ei. Artista iubește din nou și se declară o femeie împlinită. Cel care i-a cucerit inima cântăreței este nimeni altul decât un coleg de școală al acesteia, cu care a avut o frumoasă relație de prietenie de mai bine de 26 de ani.

„Partenerul meu de viață este prietenul meu de 26 de ani. Noi am fost colegi de generală și de liceu. În momentul în care A.S.I.A s-a înființat, el a fost acolo lângă mine și m-a susținut în acele momente la școală, pentru că era foarte greu. După foarte mulți ani am ajuns să fim și parteneri de viață. Așa că, pentru el, nu este doar o încântare că din nou m-am întors în A.S.I.A, ci că toate acestea se întâmplă. Că noi ne-am reîntâlnit după 20 de ani, că a început relația noastră exact ca atunci, înainte să fie și A.S.I.A.”, a mărturisit vedeta.

Sorana Darclee Mohamad se află într-o formă fizică de invidiat la vârsta de 39 de ani și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Artista se bucură de succes în carieră, iar pe plan personal radiază de fericire alături de iubitul ei. Și colega ei de breaslă, Irina Nicolae, face furori pe Instagram cu fotografii în ipostaze îndrăznețe.

Ce spune artista despre partenerul ei de viață

Sorana Darclee Mohamad are doar cuvinte de laudă când vine vorba de actualul iubit. Cântăreața este răsfățată de partener și susținută în proiectele sale artistice. Mai mult, vedeta se simte pregătită să aibă un copil cu bărbatul care i-a cucerit inima și alături de care își dorește să aibă o familie frumoasă.

,,Am cea mai mare susținere. Este cel mai mare admirator al trupei. Ne ascultă muzica, ne știe muzica. Eu trebuie să repet foarte mult acasă și atunci, dimineața la prima oră, după ce a făcut cafelele, dăm drumul la A.S.I.A și stă lângă mine și mă ascultă cum repet, cum studiez. Merge cu mine la studio, mă încurajează. Dacă mă vede că sunt obosită mă ia – gata, treci în pat. Dimineața el mă ajută să mă trezesc. Partenerul meu este foarte implicat. Este jumătatea mea, sunt coasta lui, eu așa zic! Este omul vieții mele. (…)

Până acum am fost foarte speriată de acest gând al conceperii unui copil. Cred că nu consideram că este acel lucru potrivit pe care eu îl gândesc când îmi fuge mintea la familie. Acum, pentru că nu mai sunt frici, pentru că nici nu mai cunosc acest termen. Îmi este atât de străin. Da, îmi doresc foarte tare un copil.”, a precizat artista.

Sorana Darclee Mohamad a avut parte de multe suferințe pe plan amoros, însă vedeta iubește din nou și se declară o femeie împlinită. Fosta membră a trupei A.S.I.A. are o carieră de succes și se bucură din plin de aprecierea publicului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *