Prima pagină » Sport » Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur al turneului de la Bad Homburg
Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur al turneului de la Bad Homburg

Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur al turneului de la Bad Homburg

22 iun. 2021, 02:00,
în Sport

Sorana Cîrstea (45 WTA) a fost eliminată de Andrea Petkovic (129 WTA) în primul tur al turneului pe iarbă de la Bad Homburg, scor 3-6, 4-6. Sportiva din România a tras o sperietură în debutul setului secund

Sorana Cîrstea a obținut rezultate impresionante în sezonul de zgură. Trecerea pe iarbă a fost una bruscă. Românca încă nu s-a adaptat și a pierdut al doilea meci consecutiv, de fiecare dată fără set câștigat.

În fața localnicei Andrea Petkovic, diferența a fost făcută de micile detalii. Sorana a avut un procentaj mai bun al primului serviciu, 68%, față de 61% al adversarei. Și-a creat și mai multe oportunități de break, dar a fructificat doar 2 din 6 și a cedat după o oră și 22 de minute.

Sorana Cîrstea, lovită în meciul cu Petkovic

În primul game al setului secund, mingea a lovit-o pe Sorana în ochi, după un serviciu puternic al lui Petkovic. Cîrstea a avut nevoie de o pauză. Sportiva din Germania i-a sărit rapid în ajutor, a trecut de cealaltă parte a fileului și i-a adus o pungă cu gheață. Din tribune, Marion Bartoli privea extrem de îngrijorată grimasele Soranei. Românca a reușit până la urmă să termine partida.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *