Prima pagină » Radio » Actualitate » Sora lui Leo de la Strehaia a pus ochii pe Irinel Columbeanu! „Prințul țiganilor” și fostul milionar ar putea deveni cumnați

Sora lui Leo de la Strehaia a pus ochii pe Irinel Columbeanu! „Prințul țiganilor” și fostul milionar ar putea deveni cumnați

16 oct. 2023, 11:54,
în Radio

Olga, sora lui Leo de la Strehaia, a pus ochii pe Irinel Columbeanu și vrea să se mărite cu fostul milionar de la Izvorani. Fostul soț al Monicăi Gabor trece prin momente delicate din cauza stării de sănătate, fiind în prezent la azil. Astfel, lui Leo de la Strehaia i-ar surâde ideea de a deveni cumnat cu Irinel Columbeanu, în ciuda situației delicate prin care trece acesta.

Irinel Columbeanu își trăiește viața la azil acum, după ce a pierdut toată averea în ultimii ani. Cu toate acestea, se pare că încă prezintă interes pentru femei. Astfel, Leo de la Strehaia a luat pe toată lumea prin surprindere după ce i-a făcut o propunere de „nerefuzat” lui Irinel Columbeanu. „Prințul țiganilor”, așa cum este cunoscut, a menționat că sora lui, Olga, este pregătită să-l ia de bărbat pe Irinel, în ciuda situației delicate în care se află.

Sora lui Leo de la Strehaia a pus ochii pe Irinel Columbeanu

Cu puțin timp în urmă, Leo de la Strehaia a anunțat că surorii sale, Olga Originala, îi place de Irinel Columbeanu și vrea să se ducă la azil pentru a-l cere de bărbat. Și-a continuat anunțul spunând că, dacă va accepta, va intra în familia lor și că îl va fi tratat așa cum se cuvine și că îi vor oferi tot ceea ce are nevoie pentru a duce o viață bună.

„Am o veste pentru voi, în exclusivitate. Sora mea vrea să se mărite. Cu cine credeți că se mărită? Cu domnul Irinel Columbeanu. Dacă vrea să se mărite, mă duc acasă după ea să o iau, ca s-o duc la Irinel la azil. O să mergem să facem propunere să vină să stea la noi la Strehaia, îi dăm o cameră în casa noastră, mâncare, îi dăm băutură, să avem grijă de el.

Irinele, să vezi cum e să aibă o țigancă grijă de tine, o să fie number one! Dar sora mea e Olga Originala! Noi te respectăm și te apreciem că ai ajutat multă lume, acum vrem să îți oferim și noi un ajutor. Nu trebuie să te simți aiurea, te faci neam cu noi. Olga vrea să te ia de bărbat, Olga Originala de la Strehaia, sora lui Leo de la Strehaia.

Olgăi îi place de foarte mult timp de tine și acum a prins ocazia să poată să vină la tine și vom veni la tine la azil să-ți facem propunerea asta. Bineînțeles, dacă ești și tu de acord, nu trebuie să te simți prost, trebuie să apreciezi și tu, că ești bărbat ca lumea, ești milionar. Tot milionar ești și tot milionar o să rămâi. Ea vrea să vină să te ceară de bărbat”, a spus Leo de la Strehaia.

Irinel Columbeanu s-a mutat la azil

Din cauza problemelor cu banii, din cauza cărora a riscat chiar să fie evacuat din garsoniera în care locuia, Irinel Columbeanu a ajuns la azil, la același undea și-au trăit ultimele zile din viață tatăl său și Zina Dumitrescu. La scurtă vreme după ce a ajuns la azil, fostul milionar a declarat că nu se gândea vreodată că va ajunge în această situație, însă nici nu vede în acest lucru o dovadă a regresului. Este de părere că a fost o decizie înțeleaptă din partea sa pentru toată lumea, atât pentru el, cât și pentru fiica și fosta sa soție.

„Nu mi-a trecut prin gând niciodată că voi ajunge într-un centru pentru seniori, dar eu nu consider că e vreo decădere sau vreo problemă, ci cred că așa a vrut Dumnezeu. Nu doar cu asta, cu toate care mi s-au întâmplat. Până la urmă a fost mai bine așa și pentru mine, și pentru Irina, și pentru Monica, cred eu”, a povestit Irinel Columbeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 august 2024
06 august 2024