Prima pagină » Cancan » Sora fostei iubite a lui Cabral, găsită moartă în propriul apartament din București. Avea doar 39 de ani

Sora fostei iubite a lui Cabral, găsită moartă în propriul apartament din București. Avea doar 39 de ani

10 apr. 2024, 08:39,
BZI.ro, în Cancan

Sora fostei iubite a lui Cabral, de doar 39 de ani, a fost găsită moartă în propriul apartament din București. O femeie a fost găsită decedată în locuința sa din București, după ce vecinii au alertat autoritățile prin apel la 112. Polițiștii care au sosit la locul incidentului nu au identificat urme de violență pe corpul victimei.

În acest moment, se desfășoară o anchetă pentru a determina cauza decesului. Există două ipoteze principale: suicid sau moarte subită.

Sora fostei iubite a lui Cabral, găsită moartă

O femeie de 39 de ani a fost găsită fără suflare în apartamentul său din București. Identitatea ei a fost dezvăluită ca fiind sora fostei iubite a lui Cabral, celebrul prezentator TV.

”În incinta apartamentului a fost găsită o femeie, în vârstă de 39 de ani, decedată, fără a prezenta urme vizibile de violență. De asemenea, trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Servicul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt”, au transmis reprezentanții IPJ.

Lipsa îndelungată a femeii a stârnit îngrijorarea vecinilor, care au solicitat intervenția autorităților. Din aceasta, sora celebrei Aminata Diakite, era moartă deja, de multă vreme se pare, potrivit Cancan.ro.

Polițiștii care au sosit la scenă nu au identificat urme de violență pe corpul victimei.

Cine este Aminata Diakite

Aminata Diakite a devenit cunoscută publicului din România după ce acum mai bine de 10 ani a apărut într-o poză nud în revista Playboy. Ea era considerată un fotomodel de succes în anii 2000 și avea succes la prezentările de modă din țară și din străinătate.  Printre persoanele cu care a avut o relație s-a numărat și celebrul Cabral, vedeta de la PRO TV.

„Mama a murit în 2020 și ne-am mai văzut o singură dată la parastasul de un an. Nu am mai ținut deloc legătura, vorbea urât, se purta urât și am decis întreruperea legăturii. Ea a fost contabilă, la moartea mamei a avut un șoc, a început să vorbească urât și șefei ei, au dat-0 afară. A vorbit urât și cu poliția, nu am fost de acord să o ducă la Obregia.

Mi-a dat cineva telefon și mi-a zis condoleanțe. Eu nu știam pentru cine. Tata e mort, mama e moartă, bunica e moartă. După ce a murit mama, am crezut că ne vom avea bine toată viața, că după ce îți mor părinții, aia e familia care îți rămâne” a declarat Aminata Diakite, pentru romaniatv.net.

Cabral trece prin momente grele după ce sora fostei iubite a fost găsită moartă în propriul apartament din București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *