Prima pagină » Cancan ultimă oră » Sora Deliei s-a despărțit de soț? Prima reacție a Ginei Matache, după ce fiica ei, Oana, a fost surprinsă cu alt bărbat
Sora Deliei s-a despărțit de soț? Prima reacție a Ginei Matache, după ce fiica ei, Oana, a fost surprinsă cu alt bărbat

Sora Deliei s-a despărțit de soț? Prima reacție a Ginei Matache, după ce fiica ei, Oana, a fost surprinsă cu alt bărbat

16 feb. 2023, 21:39,
în Cancan ultimă oră

Oana, sora Deliei Matache, s-ar fi despărțit de soțul ei, Răzvan Mihuț, potrivit spynews.ro. Conform informației apărute la sursa menționată mai sus, Răzvan Mihuț nu ar mai locui cu Oana. Răzvan și Oana sunt căsătoriți din 2017 și au împreună doi copii – o fetiță, Jessie și un băiețel, Bogdan.

Mai multe imagini cu Oana în compania unui bărbat misterios au fost publicate pe site-ul care a anunțat despărțirea. Cei doi par destul de intimi în poze și între ei are loc chiar și un sărut. Oana și presupusul iubit nou ar fi fost surprinși în timp ce au mers la grădiniță pentru a-i lua pe cei mici, apoi au urcat într-o mașină, după care împreună au plecat la locuința Oanei.

Gina Matache: „Este viata ei, sunt alegerile ei!”

Contactată de jurnaliștii de la Spynews, Oana Matache nu a dorit să dea niciun detaliu despre informație.

„Nu am nici un comentariu, nu vreau să vorbesc, aș vrea să nu mai fiu sunată”. Gina Matache, mama Oanei și a Deliei, a declarat că nu are voie să vorbească în numele fiicei ei.

„Nu pot să vorbesc în numele ei. Pur și simplu nu am voie să vorbesc despre viața ei. Este viata ei, sunt alegerile ei”, a declarat Gina Matache, mama Oanei, pentru UNICA.ro.

Oana Matache, acuzată că este o mamă iresponsabilă

Sora Deliei a fost pusă la zid de unii internauți după ce și-a lăsat fetița, de doar două luni, în grija bunicelor, în timp ce ea s-a reîntors pe scenă să cânte.

Mamele care o urmăresc în mediul online au numit-o „iresponsabilă”.

„Ele consideră că ar trebui să mă simt vinovată pentru că mi-am lăsat copilașul, pe care eu a trebuit să îl țin în brațe și să îl alăptez toată ziua, să ne sufocăm una pe cealaltă, la bunică și am plecat de acasă. Ele nu pot concepe așa ceva pentru că sunt mai posesive cu bebelușii lor. Ce aș face eu diferit dacă aș vrea să atrag atenția cuiva, aș fi mult mai empatică și aș face asta într-un mod privat, și în al doilea rând într-un mod în care să nu fac persoana respectivă să sufere” a declarat sora Deliei, la momentul respectiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *