Prima pagină » Cancan ultimă oră » Sora Deliei este într-o formă de invidiat: Cum se menține după două sarcini Oana Matache

Sora Deliei este într-o formă de invidiat: Cum se menține după două sarcini Oana Matache

06 sept. 2021, 16:13,
în Cancan ultimă oră

Delia Matache este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate cântărețe din show-biz-ul românesc, însă puțini sunt cei care știu cine este sora Deliei.

Oana Matache, sora Deliei, în vârstă de 30 de ani, a studiat la Liceul de Muzică „Dinu Lipatti” din București și a absolvit cursurile Universității Naționale de Muzică din Capitală.

Oana Matache s-a căsătorit în 2007 cu Răzvan Miheț și au împreună doi copii, Jessica și Bogdan, în vârstă de 4 și, respectiv, 2 ani.

Delia și Oana Matache

Sora Deliei este într-o formă de invidiat: Care este marele secret al Oanei

Oana Matache a fost mereu foarte atentă la felul în care arată și tocmai de aceea reușește să se mențină fără probleme în ofrmă, chiar dacă a trecut prin două nașteri. Mereu atentă la aspectul fizic, aceasta spune că mănâncă echilibrat și merge constant la sală.

Oanei îi place să călătorească și să petreacă timp în aer liber, iar pentru a-și păstra o siluetă de invidat nu mâncă prăjeli și nici dulciuri. Oana obișnuiește să ia cinci mese echilibrate pe zi și să lucreze mult la sală.

În urmă cu ceva timp, Oana a prezentat ce mănâncă ea într-o zi obișnuită. Astfel, la mic dejun sora Deliei mănâncă niște cereale integrale, o banană sau un kiwi, un ceai de mușețel sau salvie. La prânz, aceasta preferă să mănânce pește, de obicei somon, sau un grătar de vită cu salată. Seara se limtează la un iaurt, iar între cele trei mese mănâncă un fruct sau niște semințe.

Oana Matache

Nepoții Deliei, în vizită pe platourile de la X Factor

Recent, Delia, care filmează de zor pentru sezonul al 10-lea de la X Factor a avyut parte de o supriză de proporții din partea Oanei. Sora vedetei a viziat-o împreună cu cei doi copii ai ei.

Delia a fost extrem de emoțioantă când i-a văzut pe Jessie și Bogdan. De altfel, Delia, care este și nașa de botez al celor doi nepoței, le-a făcut cunoștință celor doi copii cu ceilalți jurați și i-a lăsat să asiste la repetiții.

Delia și Oana Matache

Cu ce boală este nevoită sora Deliei să lupte de mică

Încă din adolescență, Oana a fost nevoită să se lupte cu o boală care trebuie ținută mereu sub supraveghere.

Atunci, frumoasa blondină a descoperit că are o pată roșie pe braț și mer s să facă mai multe investigațiile medicale pentru a afla ce se întâmplă. Așa Oana a aflat că suferă psoriazis. Această boală a determinat-o pe sora Deliei să facă schimbări majore în viața ei, inclusiv în ceea ce privește îngrijirea pielii.

Psoriazisul, boala de care suferă Oana Matache, este o afecțiunesistemului imunitar. Psoriazisul este inflamație cronică, care  are printre simptome mâncărimi ale pielii, uscăciune a pielii, pete roșii, piele crăpată sau care chiar sângerează.

Printre factorii care cauzează psoriazisul se numără obezitatea, fumatul, consumul de alcool, amigdalita, stresul, dar și anumite medicamente.

Psoriazisul poate să apară în diferite părți ale corpului și există sub cinci forme: psoriazis în plăci, psoriazis gutat, psoriazis inversat, psoriazis pustulos si psoriazis eritrodermic.

Oana Matache

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024