Prima pagină » Magazin » Sora cea mare a Monicai Gabor se marita cu un interlop
Sora cea mare a Monicai Gabor se marita cu un interlop

Sora cea mare a Monicai Gabor se marita cu un interlop

27 sept. 2011, 09:28,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:242612;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}
Alina, cea mai mare dintre surorile Gabor, se asaza la casa ei. In timp ce Monica si Ramona Gabor luau cu asalt lumea mondena bucuresteana, iar experientele lor de viata deveneau subiecte de prima pagina a ziarelor, Alina parea sa duca un trai linistit in Italia, fara a-si dori sa revina in tara.
Se pare insa ca tanara era retinuta acolo de problemele iubitului ei, Marius, potrivit Cancan. Potrivit surselor noastre, acesta avea de facut mai bine de doi ani de puscarie dupa ce fusese arestat pe aeroportul din Roma. Acuzatia: falsificare de carduri. In urma cu trei luni insa, Marius a fost eliberat si nu a trecut mult pana cand Alina a revenit in peisajul autohton, cu tot cu iubitel.
Si a avut si un motiv important. Luna viitoare, pe 29 octombrie, Alina si Marius fac nunta mare la Bacau, iar invitata speciala va fi Monica Gabor, care va veni special din America. Si cum mireasa este sora fostei doamne Columbeanu, evenimentul trebuie sa faca senzatie in urbe, mai ales ca printre invitati se vor numara cele mai importante, dar si cele mai controversate personaje ale locului. In consecinta, mirii au inchiriat cel mai luxos restaurant din oras, unde meniul depaseste 200 de lei, iar Alina va purta o rochie absolut deosebita – rochia pe care Moni a imbracat-o in ziua care a devenit sotia milionarului Columbeanu pe pontonul de la Izvorani. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *