Prima pagină » Cancan » Sonia Simionov și Iuliana Pepene puse într-o situație jenantă la “America Express”. ”M-am simțit penibil”

Sonia Simionov și Iuliana Pepene puse într-o situație jenantă la “America Express”. ”M-am simțit penibil”

23 oct. 2023, 11:40, 1 ,
BZI.ro, în Cancan

Sonia Simionov și Iuliana Pepene au experimentat o situație extremă de jenantă în timpul unei probe la America Express. Cele două concurente ar fi preferate ca imaginile cu ele să nu fie văzute de nimeni și să fie șterse de către producție, deoarece rușinea resimțită a fost foarte mare.

Echipele au început cea mai captivantă aventură a lor, iar provocările devin tot mai solicitante. Jurnalistele Sonia Simionov și Iuliana Pepene au trăit momente intense, iar una dintre sarcinile pe care le-au avut de îndeplinit le-a pus în dificultate.

Sonia Simionov și Iuliana Pepene puse într-o situație jenantă la “America Express”

Competiția a debutat în Medellin, Columbia, într-unul dintre cele mai periculoase cartiere din lume. Rezidenții din Comuna 13 au reușit să aducă o nouă viață și să transforme cartierul într-un loc vibrant, în care străzile colorate au înlocuit pereții cenușii.

Sonia Simionov și Iuliana Pepene au ajuns în Comuna 13 după o călătorie lungă, având o misiune importantă de îndeplinit. Jurnalistele au fost implicate într-o situație neobișnuită, fiind nevoite să sprijine comunitatea și să danseze Hip-Hop și breakdance.

”Bine ați venit în Comuna 13, dacă vreți să ne ajutați trebuie să dansați Hip-Hop și breakdance în așa fel încât să colecați 60.000 de pesos. Intâi, învățați mișcările, reptetați și apoi performați alături de noi”, a fost misiunea primită de jurnaliste.

Concurentele au fost martore la prezentarea tinerilor și apoi au fost nevoite să repete câteva mișcări în fața tuturor. Sonia Simionov și Iuliana Pepene s-au simțit rușinate de situație, deoarece nu s-au descurcat bine și au menționat ironic că „imaginile cu dansul breakdance pot avea un impact emoțional”.

”Vreau să menționez că imaginile cu mine dansând breakdance, pot afecta emoțional. Eu sper din tot sufletul să nu se difuzeze niciodată, să se piardă cardul, să se formateze”, a spus Sonia Simionov.

„La un moment dat, s-a întins și nu a știut ce să facă”, a completat Iuliana Pepene.

„Eu știam ce vreau să fac, dar nu mai puteam, la vârsta asta și părea că am o pareză”, a completat jurnalista.

Iulia Albu și-a “umilit” iubitul la America Express

Iulia Albu și-a “umilit” iubitul la America Express după ce acesta a făcut o mică greșeală. Nouă echipe de celebrități participă la provocări intense, iar telespectatorii stau cu sufletul la gura în așteptarea momentelor în care apar favoriții lor în timpul competiției de la Antena 1.

Pe lângă experiențele pline de bucurie și aventurile deosebite, se întâlnesc și neînțelegeri între concurenți.

La începutul emisiunii America Express, Iulia și Mike s-au confruntat cu dificultăți majore în comunicarea cu un șofer columbian care i-au cerut să-i transport cu mașină.

„Nu prea înțelege omul despre ce este vorba. Nici noi nu prea înțelegem despre ce e vorba. De fapt, sentimentele sunt reciproce și bine împărțite. El este confuz, noi suntem confuji”, s-a plâns Mike.

Moment în care Iulia Albu a făcut un gest urât, corectându-și iubitul în fața camerelor de filmat.

„Confuzi!!!”, a spus Iulia, aruncându-i iubitului ei o privire tăioasă. Mike s-a conformat și, rușinat, a spus: „Confuzi, da”.

Sonia Simionov și Iuliana Pepene au avut și ele parte de o experiență inedită la debutul noului sezon „America Express”.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *