Prima pagină » Cultural » Sonia Argint, o prezență discretă pe Instagram. Ce spune vedeta despre fostul soț, la doi ani de la divorț

Sonia Argint, o prezență discretă pe Instagram. Ce spune vedeta despre fostul soț, la doi ani de la divorț

21 nov. 2022, 12:33,
în Cultural

Sonia Argint este o prezență discretă pe Instagram. Aceasta este extrem de atentă la fiecare apariție a sa în lumina reflectoarelor și discretă când vine vorba de viața privată. Dincolo de cariera de succes în televiziune, Sonia Argint a trecut prin momente extrem de grele pe plan personal și a fost la un pas de depresie. Iată ce spune vedeta despre fostul soț, la doi ani de la divorț.

Sonia Argint, o prezență discretă pe Instagram

Sonia Argint este una dintre cele mai apreciate și discrete vedete din România. Aceasta a încercat mereu să își țină familia departe de ochii curioșilor și să nu fie implicată în scandalurile din lumea mondenă. Sonia Argint are o carieră de succes și se bucură din plin de admirația unui public numeros. Pe Instagram, vedeta își surprinde fanii cu fotografii alături de cei doi băieți ai săi.

Sonia Argint i-a uimit pe mulți când a anunțat că a divorțat în secret de Horațiu Ionescu, soțul ei, în anul 2020. Deși existau zvonuri la avea vreme că aceștia nu mai formează un cuplu, mulți erau de părere că cei doi au o familie perfectă. Recent, sora lui Tiberiu Argint a dezvăluit motivul pentru care nu a dorit să se afle că divorțează, dar mai ales de ce a ajuns la despărțirea definitivă de tatăl copiilor ei, după mai bine de 15 ani de mariaj.

,,După 18 ani de relație și 15 de căsnicie, am divorțat. Acum aproape doi ani. Dar am ales să-mi trăiesc experiența în liniște pentru că o astfel de etapă trebuie ‘rumegată’ bine. Cel puțin la fel de bine precum decizia de a divorța. Ce ne-a despărțit? Pandemia. Glumesc, că mai trebuie și haz de necaz. Pe scurt: viziunea foarte diferită asupra a ceea ce ne dorim de la viață, ce suntem dispuși să facem în acest sens, evoluții personale diferite. Toate au ieșit la suprafață în acea perioadă complicată pentru toată lumea. Asta este tot ceea ce am de comentat vis-a-vis de motive.

În rest, aleg să păstrez în intimitate culisele din spatele divorțului. Cred că este un semn de respect pentru o relație lungă și frumoasă, bazată pe iubire, pentru copiii pe care îi avem împreună și îi iubim la nebunie. Și este semn de respect pentru propria persoană.”, a declarat aceasta.

În prezent, Sonia Argint se dedică băieților săi și carierei de succes în televiziune. O altă vedetă care și-a revenit spectaculos după divorț este Diana Bișinicu. Aceasta a demonstrat tuturor că este o femeie puternică și s-a reinventat pe plan profesional.

De ce vedeta nu a dorit să se afle că a divorțat

La doi ani de la divorțul de Horațiu Ionescu, Sonia Argint a oferit câteva detalii uluitoare. Frumoasa vedetă și-a deschis recent sufletul și a vorbit despre cele mai grele momente din plan personal, mai ales despre despărțirea de tatăl copiilor ei. Sonia Argint recunoaște că viața i s-a shcimbat complet și a avut nevoie de mult timp pentru a se vindeca de această mare suferință pe care a ținut-o departe de ochii curioșilor.

,,Această distanță de doi ani de la decizia finală în acte și până la anunțul public a fost și o perioadă pe care am dorit să mi-o iau și să îmi dau seama cu adevărat cum îmi este. Pentru că nu poți știi, într-o lună de la divorț, dacă ți-e bine sau nu. Nu poți să-ți dai seama, într-o jumătate de an, dacă ai luat decizia cea bună. Ai nevoie de timp. Ai nevoie să te așezi tu în viața ta, să iei de la capăt foarte multe lucruri. Eu mi-am reorganizat viața, în ăștia doi ani, aproape total, în sensul în care am devenit sută la sută autonomă.

Divorțul este punctul final. Când ai trecut prin diverse etape, ai încercat o grămadă de lucruri și îți dai seama că nu se mai poate. Preotul mi-a zis că divorțul e ca o moarte. Ai nevoie de o perioadă de doliu după aceea. Este o relație care a durat toată perioada maturității mele. De la aproape 20 de ani până la 38. Deci, eu toată viața mea de om matur mi-am petrecut-o într-o relație. Frumoasă, bazată pe iubire. Dar se întâmplă ca oamenii să evolueze diferit.”, a mărturisit frumoasa vedetă.

Sonia Argint a trecut printr-un divorț dureros, dar în prezent se bucură din plin de viață alături de cei doi copii și se declară o mamă împlinită. Aceasta este o prezență discretă pe rețelele de socializare, însă are parte de aprecierea publicului autohton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *