Prima pagină » Cultural » Sonia Argint își ascunde vârsta și arată spectaculos. Vedeta iubește din nou, după ce a divorțat în mare secret

Sonia Argint își ascunde vârsta și arată spectaculos. Vedeta iubește din nou, după ce a divorțat în mare secret

20 iun. 2023, 08:58,
în Cultural

Sonia Argint își ascunde vârsta și arată spectaculos. Celebra prezentatoare se află într-o formă fizică de invidiat și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Dincolo de celebritate, Sonia Argint a avut parte de multe provocări și suferințe pe plan personal. Aceasta a trecut printr-un mariaj eșuat și își asumă rolul de mamă singură. Recent, vedeta a mărturisit că iubește din nou, după ce a divorțat în mare secret.

Sonia Argint își ascunde vârsta și arată spectaculos

Sonia Argint este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Aceasta are o carieră de succes în televiziune și se buură din plin de celebritate. Vedeta este o prezentatoare îndrăgită de public și se remarcă de fiecare dată când apare la pupitrul știrilor. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Sonia Argint a trecut prin multe momente grele în viața privată.

La vârsta de 41 de ani, vedeta se dedică profesiei și celor doi băieți ai săi. Aceasta a divorțat în mare secret de soțul ei, Horațiu Ionescu, iar vestea că aceasta a pus punct căsniciei i-a șocat pe mulți. Vedeta nu a dorit să ofere prea multe detalii despre motivele care au dus la despărțire și a păstrat discreția.

,,Ce ne-a despărțit? Pandemia. Glumesc, că mai trebuie și haz de necaz. Pe scurt: viziunea foarte diferită asupra a ceea ce ne dorim de la viață, ce suntem dispuși să facem în acest sens, evoluții personale diferite. Toate au ieși la suprafață în acea perioadă complicată pentru toată lumea. Asta este tot ceea ce am de comentat vis-a-vis de motive. (…)

Am doi băieți de care sunt extrem de mândră și pe care mă bazez foarte tare, inclusiv în casă. Sunt de mare ajutor și împart cu ei treburile casei. De asemenea, sunt niște băieți cu care pot să discut o grămadă de lucruri, într-un mod foarte matur, ceea ce mă ajută mult în ceea ce fac zi de zi și în momentele mai complicate pe care le am.”, a declarat aceasta.

Ce spune vedeta despre posibilitatea de a se recăsători

Sonia Argint se bucură din plin de viață la vârsta de 41 de ani și atrage multe priviri când apare la evenimentele mondene. Aceasta se află într-o formă fizică de invidiat și este atentă la fiecare apariție publică. Vedeta și-a revenit spectaculos după divorț și iubește din nou. Sonia Argint nu a dorit să dezvăluie identitatea bărbatului care i-a cucerit inima, dar se declară o femeie împlinită și nu exclude ca pe viitor să se recăsătorească.

„Bineînțeles că există, iar posibilitatea recăsătoriei sigur, eu sunt deschisă așa cum am afirmat: cred în familie, cred în căsnicie și mai presus de orice cred în puterea cuplului, cred că acolo unde sunt doi energia este una mult mai puternică și are acea capacitate de a construi. Sigur, sunt o adeptă a vieții în doi.”, a declarat Sonia Argint.

La vârsta de 41 de ani, Sonia Argint are o carieră de succes, iar pe plan personal radiază de fericire alături de cei doi copii și de noul ei iubit. Prezentatoarea și-a refăcut viața după divorț, însă dorește să își țină relația departe de ochii curioșilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *