Prima pagină » Cancan » Sonia Argint are un nou iubit după divorț. Unde s-au afișat blondina și milionarul

Sonia Argint are un nou iubit după divorț. Unde s-au afișat blondina și milionarul

24 nov. 2023, 12:28,
în Cancan

Sonia Argint, sora fostului iubit al Andreei Bălan, pare că și-a refăcut viața după divorț, despre care s-a aflat abia după doi ani. Vedeta TVR și Horațiu Ionescu au ales să meargă pe drumuri separate din 2020, în plină pandemie. Recent, Sonia Argint și-ar fi găsit liniștea și fericirea în brațele afaceristului Daniel Pintilie, cu care s-a afișat public.

Vedeta TVR Sonia Argint, în vârstă de 41 de ani, se pare că și-a găsit „jumătatea”! După o relație de 18 ani, dintre care 15 au fost căsătoriți, Sonia și Horațiu Ionescu au ales să se despartă. Cu toate acestea, abia anul trecut s-a aflat de divorțul care a avut loc în 2020. Recent, însă, s-a aflat că a ieșit din nou soarele pe strada Soniei, care și-a găsit liniștea în brațele afaceristului Daniel Pintilie. Cei doi s-au afișat împreună la un eveniment care a avut loc în urmă cu o săptămână.

Sonia Argint, divorț discret

Sonia Argint, fosta „cumnată” a Andreei Bălan (artista a avut o relație cu Tiberiu Argint în urmă cu 3 ani), a preferat, întotdeauna, să fie discretă în privința vieții private. Vedeta TVR a fost căsătorită 15 ani (relație de 18 ani) cu Horațiu Ionescu. Însă, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, în 2020, fără să facă menționări publice legate de acest aspect. Din căsnicia lor au rezultat doi băieți.

Abia în anul 2022, când a fost invitată în cadrul podcastului moderat de Mihai Morar, Sonia Argint și-a deschis sufletul și a oferit detalii despre viața privată. A povestit pe scurt despre divorț, la momentul acela. De asemenea, vedeta TVR a oferit detalii pe blogul personal.

„Această distanță de 2 ani de la decizia finală în acte și până la anunțul public a fost o perioadă pe care am dorit să mi-o iau. Am vrut să văd cum îmi este. Nu poți să-ți dai seama cum te simți într-o lună după divorț. Ai nevoie de timp. Mi-am reorganizat în ăștia doi ani viața, aproape total. Am devenit aproape 100% autonomă. Simțeam că direcțiile în care vrem fiecare sunt diferite”, a mărturisit Sonia Argint, în podcastul lui Mihai Morar.

Sonia Argint are un nou iubit

Potrivit Cancan.ro, Sonia Argint și-a găsit perechea și are în prezent o relație cu un milionar cu afaceri în domeniul energiei regenerabile. De curând, vedeta TVR s-a afișat cu partenerul ei la un eveniment și părea fericită alături de el. Oricum, nu se știe de cât timp sunt împreună cei doi, însă divorțul Soniei a avut loc în 2020.

Decizia separării Soniei de Horațiu nu a venit rapid, ambii foști parteneri având timp de gândire. În pandemie, însă, Sonia Argint a decis să încheie mariajul cu Horațiu Ionescu. Astfel, după aproape două decenii în care au stat împreună, au decis să o ia pe căi diferite. Iar după o perioadă de „vindecare”, vedeta TVR și-a găsit alinarea în brațele unui alt bărbat.

Celebra prezentatoare se pare că și-a găsit perechea. După o relație discutată de câțiva ani, cunoscuta prezentatoare TV a apărut alături de Daniel Pintilie, un antreprenor din domeniul energiei regenerabile, la Gala Femeilor Remarcabile, eveniment care a avut loc în urmă cu o săptămână.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 august 2024
06 august 2024