Prima pagină » Radio » Actualitate » Sonia Argint a vorbit despre prietenia cu Andreea Bălan. Ce a spus după despărțirea artistei de Tiberiu Argint

Sonia Argint a vorbit despre prietenia cu Andreea Bălan. Ce a spus după despărțirea artistei de Tiberiu Argint

30 iun. 2022, 14:30,
în Radio

Sonia, sora lui Tiberiu Argint, a vorbit recent despre Andreea Bălan, care a avut o relație cu fratele ei până în toamna trecută. Deși cei doi s-au despărțit, prezentatoarea de la TVR susține că prietenia cu Andreea Bălan nu a avut de suferit. Nu în ultimul rând, Sonia Argint a luat decizia ca de-acum înainte să folosească doar cosmetice cu ingrediente naturale.

Sonia Argint Ionescu și Andreea Bălan activează în showbiz, una fiind prezentatoare TV, iar cealaltă cântăreață. Cele două vedete au descoperit că au multe afinități în perioada în care fratele Soniei era iubitul Andreei.

Sonia Argint, despre prietenia cu Andreea Bălan

Sonia Argint Ionescu și Andreea Bălan își făceau vizite și se simțeau excelent una în compania celeilalte. De aproximativ un an, Andreea și Tiberiu s-au despărțit, așa că am fost curioși dacă schimbarea survenită între cei doi foști iubiți a afectat în vreun fel prietenia dintre cele două vedete.

„Eu cred în niște relații absolut civilizate, firești, între oameni care lucrează în domenii similare și care au o simpatie declarată una pentru cealaltă și nu văd de ce ar dispărea doar pentru că relația personală a uneia dintre noi s-a schimbat. Pentru mine, chestiile astea țin de educație și de felul în care te raportezi la niște oameni și de niște lucruri pe care le-ai spus. Dacă eu am spus că îmi place de tine, o să îmi placă de tine în continuare, trebuie să îmi faci tu mie ceva ca să mă supăr”, a declarat Sonia Argint Ionescu.

În ceea ce privește vizitele, se pare că timpul este cel care le împiedică să se vadă, mai ales că în această perioadă Andreea Bălan participă la America Express, cel mai greu reality show din România, iar filmările se desfășoară în Mexic, Guatemala și Columbia.

Ce a descoperit Sonia Argint Ionescu în organismul ei

Sonia Argint Ionescu este preocupată de sănătate dincolo de interesele profesioanle existente și datorită emisiunii pe care o prezintă. Astfel, ea a făcut de curând o descoperire care a avut darul să o îngrijoreze. Concret ea a aflat că are metale grele în organism.

„Este a doua oară când îmi fac analiza So/Check, care îmi arată holistic care este starea organismului meu. Într-adevăr, pe zona de minerale și de vitamine stau bine, ce-i drept se văd și se simt acolo niște lucruri despre care știam, respectiv niște metale grele, care cumva sunt firești atunci când folosim multe produse cosmetice, când avem și un mediu mai poluat, este firesc să apară metale grele”, a mai declarat sora lui Tiberiu Argint.

În lumina acestor fapte, prezentatoarea TV are de gând să folosească doar cosmetice cu ingrediente naturale și ia în calcul și varianta unui ușor detox.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *