Prima pagină » Radio » Actualitate » Soluții pentru dezlegări de farmece la îndemâna tuturor. Rugăciunea care alungă energiile negative
Soluții pentru dezlegări de farmece la îndemâna tuturor. Rugăciunea care alungă energiile negative

Soluții pentru dezlegări de farmece la îndemâna tuturor. Rugăciunea care alungă energiile negative

16 mart. 2021, 14:49,
în Radio

Foarte multe persoane sunt interesate de metode ori soluții pentru dezlegări de farmece deoarece cred că se află sub un blestem. Iar în țara noastră există credința în aceste obiceiuri care fascinează și totodată inspiră teamă. Fie că este vorba de vrăji, blesteme, farmece, deochi, descântece ori leacuri băbești, este vorba de activități adânc înrădăcinate în conștiința populară.

Unii se amuză pe această temă și chiar le consideră mai degrabă prostii însă credința bătrânilor în farmece și blesteme este de nezdruncinat. Blestemele, vrăjile și farmecele există din vremuri îndepărtate, ba chiar sunt recunoscute și de Biserică. Astfel, există unii preoți care oficiază slujbe speciale pentru îndepărtarea vrăjilor și a farmecelor.

Și totuși, cum îți dai seama că asupra ta s-au făcut anumite vrăji ori farmece sau că te afli sub povara unui blestem? În primul rând, după un blestem totul începe să-ţi meargă rău. Iar orice ai încerca să realizezi este sortit eșecului. Se spune că blestemele cele mai aprige sunt cele venite din partea părinţilor. Iar în cazul farmecelor, se poate ajunge chiar până la stări de leșin fără o cauză anume sau chiar până la pierderea minţilor.

Soluții pentru dezlegări de farmece

Când te afli într-o astfel de situație, rugăciunea este soluția cea mai la îndemână. O persoană care se află sub efectele unor vrăji, farmece sau blesteme ar trebui să meargă la un preot, pentru a i se citi rugăciuni de dezlegare. De asemenea, este foarte important să aveți un duhovnic bun care să vă spovedească și să vă dea sfaturi concrete. Nu în ultimul rând ar trebui să mergi des la slujbe, să participi la molifte, Sfântul Maslu și la sfinte moaște.

Trebuie să renunți la a face păcate mari, cum ar fi preacurvia, fumatul, beția ori furtul. În viața ta trebuie să faci loc cât mai mult rugăciunii. Aceasta ar trebui să devină o activitate zilnică. Potrivit Bisericii, de mare folos în astfel de situații este rugăciunea Sfântului Mucenic Ciprian, pentru izbăvirea de vrăji, blesteme și de toată lucrarea diavolească. De asemenea, și rugăciunea părintelui Argatu este aducătoare de bunăstare, liniște în familie și dezlegare de farmece și blesteme.

Ritualuri și descântece care te scapă de farmece

În astfel de situații, unele persoane mai apelează și la anumite ritualuri sau descântece. Un asemenea ritual se începe într-o sâmbătă dimineaţa, în zorii zilei. Ai nevoie de apă proaspătă într-un vas de lut în care se înmoaie un mănunchi de busuioc sfinţit cu care să stropeşti în jur. Se face semnul crucii dinspre răsărit spre apus și se rostește următorul descântec:

„Boli necurate, boli spurcate,/ Mergeţi în pustietate,/ La mine să nu veniţi,/ Să nu vă lipiţi/ De capul meu,/ De trupul meu,/ De de sufletul meu./ Mergeţi în loc depărtat,/ În pustiul fără viaţă,/ În pustiul cel de foc,/ În pustiul cel de gheaţă.”

Apoi, se aprinde o lumânare şi spune de trei ori rugăciunea „Tatăl nostru”. Însă, dacă sunteți în căutare de soluții pentru dezlegări de farmece, cel mai bun sfat îl puteți primi de la preotul duhovnic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *