Prima pagină » WoW! » Curatenie in casa » Soluţia minune care curăţă şi dezinfectează orice suprafaţă
Soluţia minune care curăţă şi dezinfectează orice suprafaţă

Soluţia minune care curăţă şi dezinfectează orice suprafaţă

02 mart. 2020, 09:26,
în WoW!

Cu toţii ne dorim ca locuinţa noastră să strălucească de curăţenie şi fiecare gospodină ştie că este o adevărată provocare să menţii bucătăria şi baia imacultate. Şi cum nimic nu e mai supărător decât să faci curăţenie în toată casa, doar ca să vezi a doua zi ca praful s-a depus din nou pe toate suprafeţele, îţi prezentăm o soluţie de curăţare care te va ajuta să îţi păstrezi casa curata mai mult timp.

Cel mai probabil ai încercat deja foarte multe produse chimice de curăţare şi ai observat că nu există un singur produs care să poată curăţa orice tip de suprafaţă şi, mai ales, să te ajute să obţii rezultate foarte bune.

În rândurile ce urmează, îţi prezentăm o „soluţie minune” pe care o poţi realiza singură, cu ingrediente pe care le ai deja în casă şi care nu costa mai mult de 10 lei. Soluţia curata şi dezinfectează orice tip de suprafaţă, aşadar, o poţi folosi cu încredere în toată casa. Citeşte în continuare pentru a afla care sunt ingredientele şi cum prepari soluţia de curăţare.

Soluţia minune care curăţă şi dezinfectează orice suprafaţă

Cel mai important aspect este că acest amestec este eficient, natural şi foarte ieftin. Mai mult decât atât, ai nevoie de doar 3 ingrediente şi 1 minut să îl prepari.

Ingrediente:

  • 100 de grame bicarbonat de sodiu
    100 de ml de zeamă de lămâie
  • 100 de ml de oţet
    2 litri de apă

Mod de preparare:

Tot ce trebuie să faci este să adaugi toate ingredientele de mai sus într-un recipient şi să le amesteci bine. Aşteaptă câteva minute apoi transfera compoziţia într-un recipient cu pulverizator.

Mod de folosire:

Aplică soluţia pe suprafeţele pe care vrei să le cureţi şi las-o 10-15 minute să acţioneze. La final, freacă uşor cu un burete, apoi şterge cu o cârpă uscată. Vei observa că orice suprafaţă va străluci de curăţenie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024