Prima pagină » International » Solistul unei trupe celebre la începutul anilor 2000 a fost găsit decedat

Solistul unei trupe celebre la începutul anilor 2000 a fost găsit decedat

25 iun. 2024, 18:00,
în International

Shifty Shellshock, solistul trupei Crazy Town, a decedat pe 24 iunie, potrivit crimininaliștilor din Los Angeles, relatează Newsweek. El a fost găsit decedat în locuința sa, dar cauza decesului nu a fost făcută publică.

Shellshock și-a obținut faima la începutul anilor 2000 când piesa „Butterfly” a formației sale Crazy Town a urcat pe primul loc al topurilor muzicale din întreaga lume, inclusiv „Billboard Hot 100”. Piesa este în continuare populară, având peste 270 de milioane de vizualizări pe Youtube.

După succesul cu „Butterfly”, formația a mai realizat un album în 2002, dar s-a destrămat la scurt timp ca urmare a unor performanțele comerciale foarte slabe. Artiștii s-au reîmpăcat în 2007 și au mai scos un album în 2015.

Probleme din cauza dependenței de droguri

Shellshock s-a confruntat mult timp cu dependența de droguri și a apărut în mai multe emisiuni de televiziune care se concentrau pe combaterea dependențelor precum „Celebrity Rehab” sau „Sober House”.

Din cauza acestor adicții, el a avut probleme cu legea, fiind condamnat în 2012 la închisoare cu suspendare pentru vătămare corporală și posesie de cocaină.

„Aș dori să îmi cer scuze sincer părților implicate. Îmi pare foarte rău pentru cei pe care i-am jignit și pentru cei care au îndurat această situație”, a declarat Shellshock pentru TMZ la acea vreme.

El a recunoscut, de asemenea, într-un interviu din 2001 cu Rolling Stone, că a fost arestat pentru furt din magazine și că a petrecut ani de zile consumând droguri în mod abuziv, timp în care a vândut și substanțe ilegale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 august 2024
06 august 2024