Prima pagină » Cancan ultimă oră » Solistul trupei Carla’s Dreams, Sergiu, face dezvăluiri despre identitatea sa
Solistul trupei Carla's Dreams, Sergiu, face dezvăluiri despre identitatea sa

Solistul trupei Carla’s Dreams, Sergiu, face dezvăluiri despre identitatea sa

21 ian. 2022, 12:23,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Pe scenă Carla’s Dreams, Sergiu la masa juriului. Artistul care lasă publicul mască cu vocea lui, din Republica Moldova, a devenit celebru după colaborarea cu Inna pentru piesa „P.O.H.U.I.” din 2013. 

Misteriosul solist al trupei Carla’s Dreams, Sergiu așa cum îi spun colegii,se bucură de popularitate în industria muzicală din țară și de peste hotare. 

carla's dreams

În 2021, la gala „The Artist Awards” piesele „Simplu și ușor” a câștigat titlul de Best Song, iar premiul a fost ridicat de solistul trupei Carla’s Dreams, Sergiu

Proiectul muzical Carla’s Dreams: Sergiu, solistul care își cântă misterele 

Trupa Carla’s Dreams a luat naștere în Republica Moldova, este formată dintr-un grup anonim de cântăreți și compozitori care își interpretează piesele în română, engleză și rusă. Numele trupei vine de la un personaj masculin din cărțile de spionaj britanice, Karla, și este un acronim, ceea ce înseamnă că la finalul proiectului am putea afla cine se ascunde, de fapt, în spatele măștii. 

„Aş vrea să pot spune că a fost o strategie care ne-a făcut să ajungem aici. Asta ar însemna că suntem foarte inteligenţi. Noi facem muzică de mai mult timp, dar nu voiam să intrăm în ceea ce se cheamă showbiz. A fost simplu: într-o seară am zis: hai să postăm pe internet. Am făcut-o. Fără mari aşteptări.”, declară vocea principală Carla’s Dreams  – Sergiu.

carla's dreams

Sergiu detestă minciuna şi a recunoscut ca în trecut a mai fost răutăcios pentru că mereu simte o persoană atunci când minte şi rareori i s-a întâmplat să se înşele

Vocalistul trupei Carla’s Dreams Sergiu spune că prin machiajul strident, hanoracul negru, ochelarii de soare și mănușile albe îi ajută să fie deschiși, sinceri și sp ajungă în inima ascultătorilor prin emoțiile pieselor interpretate. Reușesc să păstreze misterul și să își țină fanii aproape. 

Încă de la început, lumea și-a dorit să știe cine se află în spatele măștii.  Cu ani în urmă, Sergiu a promis că la un moment dat va apărea fără mască chiar într-unul dintre videoclipurile sale, dar nimeni nu va şti acest lucru.

artist roman carla's dreams

Trupa Carla’s Dreams a luat naștere în Republica Moldova, este formată dintr-un grup anonim de cântăreți și compozitori care își interpretează piesele în română, engleză și rusă

Reguli stricte în trupa Carla’s Dreams

De ani buni, make-up artist-ul formației este Edith Mihaiciuc Radu, o tânără foarte talentată care spune că: 

Acum ei și-au dezvoltat fiecare un stil propriu și de obicei se machiază singuri. Când este nevoie de figurație specială, pentru videoclipuri sau alte evenimente, mă ajută asistenta mea. În principal, eu mă ocup de solistul trupei  Carla’s Dreams, Sergiu. 

Deși își ascunde chipul, nu își asunde sufeltul și nu puțien au fost momentele în care solistul a dezvăluit lucruri despre propria persoană. De exemplu, Sergiu detestă minciuna şi a recunoscut ca în trecut a mai fost răutăcios pentru că mereu simte o persoană atunci când minte şi rareori i s-a întâmplat să se înşele.

carla's dreams

Cu ani în urmă, Sergiu a promis că la un moment dat va apărea fără mască chiar într-unul dintre videoclipurile sale, dar nimeni nu va şti acest lucru

Single-ul Carla’s Dreams „Secrete” a ajuns pe locul 1 în topul Media Forest în vara lui 2020, cu peste 15 milioane de vizualizări pe YouTube, iar piesa „Seară de Seară” a fost cea mai ascultată piesă românească a anului 2020, cu peste 26 de milioane de vizualizări. 

Pe 18 ianuarie 2022, trupa lansează melodia „Victima”, care anterior a fost difuzată la radio în exclusivitate, pentru a marca cei 10 ani de activitate a trupei. 

În 2021, la gala „The Artist Awards” piesele „Simplu și ușor” a câștigat titlul de Best Song, iar premiul a fost ridicat de solistul trupei Carla’s Dreams, Sergiu.  

 

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *