Prima pagină » Magazin » Solistul de la Bosquito si-a refacut viata. Afla cu cine!
Solistul de la Bosquito si-a refacut viata. Afla cu cine!

Solistul de la Bosquito si-a refacut viata. Afla cu cine!

05 feb. 2012, 12:49,
Echipa BZI.ro în Magazin
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:267729;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}
A iubit-o inca din liceu, s-au casatorit in Statele Unite ale Americii, dar relatia s-a rupt si au ajuns sa divorteze. Acum, el traieste o frumoasa poveste de dragoste cu alta femeie. Este vorba de Radu Almasan, solistul trupei Bosquito, si Delia, inca sotia sa in acte. Cei doi au introdus zilele trecute actiunea de divort in Romania, dupa o tentativa nereusita in SUA.
„Cu Delia s-a terminat, acum traiesc o frumoasa poveste de dragoste cu Oana. Doar Oana exista acum pentru mine si sunt convins ca vom fi fericiti. Este o femeie extraordinara” a spus Radu Almasan, potrivit Cancan
Radu Almasan si Delia au format un cuplu timp de multi ani, iar in 2005 cei doi s-au stabilit in SUA, acolo unde s-au si casatorit. Povestea de dragoste dintre ei incepuse cu mult inainte, iar Delia, pe care cunoscutul cantaret o iubea inca din liceu, a aparut si intr-unul dintre videoclipurile sale, care avea un titlu extrem de sugestiv: „Tu esti iubita mea”. 
„Prima data am bagat actele de divort in America, de comun acord, insa le-am retras din cauza procedurilor greoaie de acolo si am introdus actiunea in Romania. Nu este o despartire cu scandal, decizia a fost luata impreuna. Nu a inselat nimeni pe nimeni sau chestii de genul asta. Pur si simplu nu mai mergea, asa ca am decis sa ne despartim”, a declarat Radu Almasan pentru Cancan. În plin divort, Radu iubeste din nou. Aleasa inimii sale este Oana, o blonda cu care artistul se intelege de minune. Si careia i-a dedicat si o poezie, postata pe Facebook: „Cat de sarac e-acela ce nu poate sa spuna: «Sunt beat mereu de vinul cel tare al iubirii!» Cum poate el sa simta in zori uimirea firii si noaptea vraja sfanta a clarului de luna?”
Radu Almasan se bucura in continuare de un mare succes, muzica lui fiind extrem de apreciata. Recent a concertat in Bucuresti cu Madame Hooligan, trupa pe care a infiintat-o in America, iar la final membrii formatiei au fost aplaudati la scena deschisa. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *