Prima pagină » Razboi în Ucraina » Soldații luați prizonieri de pe Insula Șerpilor au fost eliberați. În ce condiții, dar și ce schimb s-a făcut între cele două țări

Soldații luați prizonieri de pe Insula Șerpilor au fost eliberați. În ce condiții, dar și ce schimb s-a făcut între cele două țări

25 mart. 2022, 21:31,
BZI.ro, în Razboi în Ucraina

Soldații care au fost luați prizonieri de pe Insula Șerpilor au fost eliberați de forțele liderului de la Kremlin. Parlamentul Ucrainei a postat imagini emoționante, dar și un mesaj prin care a anunțat marea bucurie.

Soldații care au fost luați prizonieri pe Insula Șerpilor au fost eliberați, după un schimb în care Rusia și Ucraina i-au lăsat să plece pe cei 50 de militari și civili capturați. Reprezentanții parlamentului din Ucraina au postat fotografii emoționante.

Soldații luați prizonieri de pe Insula Șerpilor au fost eliberați

Viceprim-ministrul Ucrainei, Iryna Vereșciuk, a transmis că din țara vecină a fost eliberați 11 marinari civii ruși, care au fost capturați de pe o navă din apropiere de Odesa. În schimb, rușii au acceptat să elibereze 19 marinari civili din Ucraina, care au fost capturați în timpul atacurilor, dar și de pe Insula Șerpilor.

Parlamentul din țara vecină a publicat și un mesaj pe rețelele de socializare, anunțând marea bucurie.

Imagini emoționante cu militarii ucraineni

Reprezentanții din Ucraina au postat o imagine emoționantă cu militarii care au fost prizonieri încă de la începutul războiului. Aceștia sunt fericiți că se pot întoarce înapoi la familii și pentru că au scăpat cu viață din acest război.

„Primul schimb de ostatici de război a avut loc la ordinul președintelui Zelenski. Astăzi, Ucraina a făcut schimbul cu 11 marinari ruși pe care i-am salvat de pe o navă scufundată, în apropiere de Odesa, cu 19 marinari ucraineni”, a anunțat parlamentul din Ucraina.

Chiar dacă oamenii au fost îngrijorați încă de la început, din fericire, soldații au scăpat cu viață, iar acum se întorc acasă la familiile lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *