Prima pagină » Radio » Actualitate » Sofia, fiica lui Victor Slav, a avut încă o petrecere de aniversare. Tatăl a sărbătorit-o acasă, cu bunicii

Sofia, fiica lui Victor Slav, a avut încă o petrecere de aniversare. Tatăl a sărbătorit-o acasă, cu bunicii

27 sept. 2022, 14:55, 1 ,
în Radio

Sofia, fiica lui Victor Slav și a Biancăi Drăgușanu, a avut și o a doua petrecere de aniversare, după cea fastuoasă organizată de mama ei. La o zi distanță, a venit rândul tatălui ei să o aniverseze pe Sofia, într-un cadru mai restrâns și intim însă. De data aceasta, party-ul pentru Sofia a avut loc în locuința prezentatorului TV, participând și bunicii paterni.

Duminică, 25 septembrie, Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, a împlinit 6 ani. Însă tatăl fetei a lipsit din peisaj la petrecerea organizată de Bianca Drăgușanu pentru fiica lor. Cu toate acestea, fostul prezentator de la s-a revanșat după o zi, sărbătorindu-și fiica acasă, cu părinții lui și o prietenă de-ale micuței. Evenimentul în sine a fost intim, frumos, iar Sofia Natalia, extrem de fericită. Cel puțin așa reiese din filmulețele publicate de Victor Slav, pe Instagram.

Petrecere de prințesă, la Snagov

Sofia Natalia, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, a împlinit 6 anișori și a fost sărbătorită ca o prințesă. Mama ei i-a organizat o petrecere de cinci stele, cu mulți invitați, la un restaurant de pe Lacul Snagov, unde decorul părea desprins direct de la Disneyland. Petrecerea a fost de vis, cum numai în lumea vedetelor mai vezi.

Trei torturi superbe, candy-bar uriaș, baloane, tobogane gonflabile, mâncare la discreție, șaorma făcută la fața locului, animatori și câte și mai câte, toate pentru fericirea frumoasei Sofia. Bianca și mama ei, Madi Drăgușanu, s-au asortat cu sărbătorita și au purtat ținute roz, extravagante. Totodată a participat și iubitul Biancăi, Gabi Bădălău.

Sofia, fiica lui Victor Slav, o nouă petrecere de aniversare

Cu toate că nu a fost prezent la petrecerea de la Snagov, Victor Slav s-a revanșat față de fiica sa. Astfel, el i-a organizat o altă petrecere, a doua zi, la el acasă. Sofia s-a bucurat însă enorm și de party-ul intim și discret organizat de tatăl ei, Victor Slav, în confortul apartamentului, unde invitați au fost și părinții lui, bunicii paterni ai Sofiei, Mihaela și Constantin Slav.

Tort, baloane, cadouri, muzică, multă veselie și zâmbetul neprețuit al Sofiei. Victor Slav a publicat și el o poză și câteva filmulețe pe Instagram, alături de un mesaj simplu: „Fericire”. Fanii lui virtuali nu au putut să nu observe contrastul cu petrecerea organizată de Bianca Drăgușanu și au făcut câteva comentarii, fără ocolișuri.

„Așa arată o zi de naștere pentru un copil așa mic și inocent! Nu în lux și rochii cu pene. E părerea mea… cred că tu, tati, o să fii responsabil să îi transmiți prințesei tale ce înseamnă să fii OM. Nu știu dacă s-a înțeles ce am vrut să zic, dar sunt convinsă că îi vei marca într-un fel foarte frumos viața. La mulți ani, iubire mică!”, a fost un comentariu la postarea lui Victor Slav.
„Chiar am văzut story-urile Biancăi și fata mi se părea destul de tristă pentru un copil de vârsta ei și fiind ziua ei. În poze, foarte puțin zâmbește și pare timidă”, a scris un alt internaut.

Comentarii
  • Ati innebunit dracului cu atata rasfăț!
    Chemati 10 copii faceti niste tartine fructe si tort si asta este zi de nastere.
    Voi faceti petrecerile astea pt voi, sa aveti inca un motiv de baut si de tras pe nărete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *