Prima pagină » Cultural » Sofia, fiica cea mare a lui Dragoș Bucur, despre relația cu tatăl ei. Cum îl descriu copiii cei mici

Sofia, fiica cea mare a lui Dragoș Bucur, despre relația cu tatăl ei. Cum îl descriu copiii cei mici

17 oct. 2023, 10:22,
în Cultural

Sofia, fiica cea mare a lui Dragoș Bucur și a Danei Nălbaru a oferit un răspuns surprinzător atunci când a fost întrebată, în cadrul unui interviu, despre relația cu tatăl ei. Cu o sinceritate copleșitoare, Sofia a dezvăluit că Dragoș Bucur nu este un părinte iubitor, iar frații ei au adăugat alte informații mai puțin cunoscute despre actorul din filmul „Încă două lozuri”.

Dragoș Bucur a discutat despre experiența sa în viața de familie, evidențiind rolul de tată – cel mai important, dar și plin de provocări, pe care l-a avut până acum. Cu toate acestea, este o primă faptă că cei trei copii ai săi, fiicele și fiul lui Dragoș Bucur și Dana Nălbaru, nu au avut ocazia să audă astfel de confesiuni din partea lui.

Sofia, fiica cea mare a lui Dragoș Bucur, despre relația cu tatăl ei

Într-un interviu Dragoș Bucur a discutat despre noul său film, intitulat „Încă două lozuri”, dar și despre viața sa de familie și, în special, despre rolul său de tată.

Cei trei copii ai săi, Sofia, Roxana și Kadri, au dat o serie de răspunsuri surprinzătoare. Sofia, fiica lui Dragoș Bucur și a Danei Nălbaru, în vârstă de 17 ani, a dezvăluit că tatăl ei este foarte energic, dar nu foarte afectuos, în timp ce Roxana spune despre acesta că este amuzant.

„Evit să vorbesc despre lucruri care țin de viață personală, dar întâmplarea face să fie lângă mine copiii, așa că îi las pe ei să răspundă.

Sofia: Este foarte plin de energie și… (nu mai știe ce să spună) activ mereu. Nu pot să spun că e foarte afectuos, că nu e.

Roxana: Amuzant, fac cu el lucruri tari și face mâncare bună.

Kadri: Dar nu știu ce să zic, pe bune. Scrie ce vrei…

La Dana admir foarte multe, de la ochii albaștri, la perseverența cu copiii, bunătatea, integritatea și puterea de a spune în față ceea ce gândește”, a declarat Dragoș Bucur, completat de copiii săi, potrivit Unica.ro.

Întrebat care a fost cea mai mare provocare a lui, ca tată, Dragoș Bucur a răspuns: „Partea cu rigurozitatea se schimbă periodic între mine și Dana în funcție de programele noastre și de rezistența pe care o dezvoltă copiii la tehnicile noastre”.

Cum au grijă de Dana Nălbaru și Dragoș Bucur de copiii

Dana Nălbaru afirmă că nu este adeptă a păstrării secretelor, motiv pentru care are discuții deschise cu copiii săi. De exemplu, vedeta nu evită subiectul și a ales să le explice copiilor săi, încă de la o vârsta fragedă, aspecte legate de educația sexuală.

“Băiețelul meu știe de la 3 ani că spermatozoidul fecundează ovulul. Avem enciclopedii, vorbim despre asta. La fel am făcut și cu Sofia. Nu sunt adepta secretelor. Iar ei nu au avut nicio traumă și niciun interes ieșit din comun pentru subiectul ăsta, deci consider că am procedat corect”, a spus Dana Nălbaru în urmă cu ceva vreme, întrebată cu privire la vârsta la care părinții ar trebui să înceapă să le facă educație sexuală copiilor.

Printre întrebările frecvente pe care le primește este aceea cu privire la “cum reușește să se descurce cu trei copii”.

“Sofia mă ajuta mult, evident, dar nu mă înlocuieşte. Nu mi se pare greu să fii mamică de trei, mai ales pentru că a crescut şi Kadri şi nu mai e 100% dependent de mine. Ei se joacă mult unii cu alţii, e veselie tot timpul şi dezordine în casă, dar am renunţat să mă mai stresez că mă împiedic de jucării sau că am de spălat cinci maşini de rufe.

Mă descurc cu toate, din fericire, şi cred că asta se întâmplă pentru că m-am relaxat şi am înţeles că nu le pot face pe toate perfect, mi-am prioritizat lucrurile în viaţă şi îmi văd de această ordine cu bucurie atât pentru mine, cât şi pentru copiii mei”, a spunea Dana Nălbaru într-un interviu acordat Click.

În cadrul unui interviu acordat de curând, Sofia, fiica cea mare a lui Dragoș Bucur, a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *