Prima pagină » Cancan » Sofia, fiica Andreei Bănică, învață la un liceu privat. Cu ce probleme se confruntă acolo adolescenta

Sofia, fiica Andreei Bănică, învață la un liceu privat. Cu ce probleme se confruntă acolo adolescenta

02 ian. 2024, 11:18,
în Cancan

Sofia, fiica Andreei Bănică, învață la un liceu privat însă are anumite probleme în mare parte datorită celebrității mamei. Ce-i drept, aceasta se bucură de un succes colosal atât pe plan profesional, cât și personal. Oricum, Andreea Bănică susține că așa ceva nu ar trebui să se întâmple și are de gând să ia atitudine!

Andreea Bănică și Lucian Mitrea trăiesc împreună o frumoasă poveste de dragoste de ani de zile, iar din rodul iubirii lor, au rezultat și doi copii absolut superbi. Cresc pe zi ce trece, iar cei doi soți au toate motivele de bucurie când îi văd! Ei bine însă, deși s-au bucurat că fiica lor este la liceu și au ales un liceu privat, se pare că au apărut și primele probleme.

Sofia, fiica Andreei Bănică, învață la un liceu privat dar are probleme

Andreea Bănică nu a vrut să își dea fiica la un liceu de stat, astfel că a optat pentru unul privat, fiind de părere că are parte de mult mai multe beneficii și învățături bune. Au trecut doar câteva luni de când Sofia merge la liceu și problemele și-au și făcut apariția. Faima mamei sale se pare că o afectează, iar cei din jur, de la colegi și inclusiv la profesori, o văd diferită, mai ales că este foarte frumoasă și toți consideră că poate ajunge departe și fără carte.

„Nu îmi place când i se atrage atenția și i se spune că este frumoasă și poate că nu vrea să învețe. Sunt niște răutăți care nu au loc, nu au locul lor în ziua de astăzi. Suntem la o școală privată și ar trebui să fie tratată ca o fetiță normală, a unui om normal, nu ca fetița mea’, a povestit vedeta pentru Antena Stars.

Andreea Bănică s-a arătat vizibil deranjată de ceea ce se întâmplă la liceul unde este fiica ei și momentele prin care Sofia este nevoită să treacă zi de zi. Artista nu s-a sfiit și a făcut totul public, chiar în fața tuturor, ba chiar a explicat că dacă se mai repetă o situație de aces gen este gata să ia atitudine.

Andreea Bănică și-a pus fiica să muncească

Andreea Bănică își dorește în adevăratul sens al cuvântului ca fiica ei să fie tratată ca un copil normal, fără a se face diferențe fiindcă este fată de artistă sau pentru frumusețea ei. Drept dovadă, deși nu duc greutăți pe plan financiar și banii nu sunt o problemă pentru ei, a vrut ca Sofia să vadă cât de greu se fac banii, astfel că pe perioada verii a angajat-o chiar la noul hotel deschis de ei în Eforie Nord.

„Anul acesta am făcut primul pas cu Sofia. Am, să zic, angajat-o part-time jos, la unul dintre spațiile comerciale pe care le-am închiriat la hotel. A fost și ea o perioadă acolo angajată pentru a vedea, de fapt, cum stă treaba. Cât de greu este să câștigi bani, cât de greu este să muncești, ce fel de muncă faci.

Să facă un pic diferența și să-și dea seama că ea și fratele ei vor trebui să ducă mai departe această afacere, să crească acest hotel poate mai mult decât o putem face noi, la ora actuală. De la anul încercăm să vedem dacă o putem pune să lucreze la recepție. Încercăm să o stimulăm puțin’, a declarat Andreea Bănică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *