Prima pagină » Cancan » Sofia a surprins-o pe Bianca Drăgușanu. Ce a făcut fetița în locuința lui Gabi Bădălău

Sofia a surprins-o pe Bianca Drăgușanu. Ce a făcut fetița în locuința lui Gabi Bădălău

17 sept. 2021, 11:36,
în Cancan

Sofia a reușit să o surprindă pe Bianca Drăgușanu cu un gest pe care l-a făcut în locuința lui Gabi Bădălău. Frumoasa blondină mai are de așteptat până să primească verigheta din partea afaceristului a cărui proces de divorț cu Claudia Pătrășcanu s-a prelungit.

Până atunci, însă, fosta lui Bodi și Bădălău ”testează” viața de familie.

Cum a surprins-o Sofia pe Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu își ține mereu fanii la curent prin intermediul rețelelor sociale. Recent, aceasta a mers în locuința lui Gabi Bădălău alături de fetița ei Sofia. Cele două au fost primite cu brațele deschise de milionar, care le-a făcut toate poftele.

După o noapte în care a dormit în dormitorul ei, Sofia a fost vizitată în zori de zi de mama ei care a fost extrem de grijulie. ”Mami, mergem la grădi?”, o întreabă Bianca pe Sofia, care stătea pe canapea și se uita la desene animate. Răspunsul micuței a lăsat-o mască: ”Nu!” ”Cum, nu?”, a replicat fosta prezentatoare TV.

La scurt timp, Sofia lua micul dejun și, probabil, avea să fie condusă de Bianca Drăgușanu la grădiniță.

Ce spunea Bianca Drăgușanu despre un posibil mariaj cu Gabi Bădălău

Acum ceva timp, Bianca Drăgușanu se declara extrem de mulțumită de relația pe care o are cu Gabi Bădălău. Deși erau la începutul relației, blondina nu se fofila să îi recunoască public calitățile pe care le are afaceristul.

„Suntem doi oameni maturi și cred că e mai normal să nu dau detalii despre anumite lucruri. Viața este imprevizibilă. Starea mea actuală este cea pe care o vezi. Sunt fericită, implinită.

Nu sunt singură, evident. Îmi place treaba asta cu du-te vino. El este un om foarte frumos. Despre noi nu aș avea ce să zic pentru că nu este cazul și nici momentul. De multe ori mă calmează, de multe ori nu. Este foarte diferit și este foarte inteligent, este foarte înțelegător. Este un om cu care îmi place să petrec timpul. Ar fi prea devreme să existe un inel, dar nu cred că ar fi contextul potrivit. Totul este posibil. A treia oară când o să mă mărit o să fie cu noroc!”, spunea diva.

Bianca Drăgușanu s-a prezentat la petrecerea “Viva!” cu un ochi roșu

Bianca Drăgușanu este o apariție la fiecare eveniment monden unde este invitată, iar recent a participat la petrecerea revistei Viva! unde s-a prezentat cu un look care i-a îngrijorat pe mulți. Bianca avea un ochi roșu, iar când a fost întrebată despre ce s-a întâmplat a spus că este vorba despre o problemă de sănătate.

Vedeta a spus că are o tensiune oscilantă și că i se întâmplă uneori să i se spargă vasele de sânge. Așa se face că Bianca avea, la petrecerea Viva, un ochi roșu, iar asta nu a putut să ascundă nici măcar printr-un make-up profesional.

Se pare că este o problemă de sănătate cu care ea se confruntă de ceva vreme și că medicii i-au recomandat să se opereze, dar Bianca amână această intervenție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`