Prima pagină » Titlurile zilei » Șoferul unui autoturism cu numere de Bacău a ignorat indicatorul „acces interzis”  și le-a creat emoții celorlalți participanți la trafic: „Ăsta nici de pieton nu e bun!” – VIDEO

Șoferul unui autoturism cu numere de Bacău a ignorat indicatorul „acces interzis”  și le-a creat emoții celorlalți participanți la trafic: „Ăsta nici de pieton nu e bun!” – VIDEO

05 ian. 2023, 02:00,
Codruța Șoroagă, în Titlurile zilei

Șoferul unui autoturism cu numere de Bacău a ignorat cu desăvârșire indicatorul rutier care îi interzicea accesul dinspre Podu de Piatră pe Bulevardul Regele Mihai I al României către Podu Roș, motiv pentru care riscă să fie amendat și să i se suspende permisul de conducere

În mediul online au apărut o serie de imagini în care se observă că, în data de 31 decembrie 2022, un autoturism cu numere de înmatriculare de Bacău se deplasa „pe interzis” pe unul dintre bulevardele din municipiul Iași. Bulevardul este unul intens circulat, însă norocul șoferului a fost că, la momentul respectiv, mulți ieșeni erau plecați din oraș, circulația fiind destul de lejeră. În caz contrar, neatenția sa putea să aibă urmări dezastruoase pentru participanții la trafic.

Șoferul unui autoturism cu numere de Bacău a ignorat indicatorul „acces interzis”!

În imagini se poate observa că șoferul băcăuan se deplasa liniștit, fără a ține cont că pe bulevard circulau mașini din sens opus. Acesta a fost filmat de un șofer care se deplasa pe cea de-a doua bandă a bulevardului Regele Mihai I al României. Acesta din urmă a avut surpriza neplăcută să observe că, deși circulația se desfășoară în sens unic pe acel segment de drum, din față, pe cea de-a doua bandă se deplasa cu viteză un alt autoturism.

 Filmulețul cu șoferul neatent a stârnit sute de reacții în mediul online. Cei mai mulți șoferi condamnă lipsa de atenția a conducătorului auto, considerând că acesta ar trebui aspru pedepsit.

„Sunt sigur că idiotul nici nu știe ce face, mă mir că nu te-a și certat că mergi «pe sensul lui»”, a comentat un ieșean.

„Nu înțeleg ce caută aceștia, dacă îi pot numi oameni, în trafic”, a fost un alt comentariu

„Simplu! Dacă aveam vreo belitură la mașină, intram direct în el. N-ai cum să mergi ca prostul atât de mult pe o stradă cu sens unic”, a precizat un alt participant la discuție.

„Ăsta nici de pieton nu e bun, cât de tâmpit să fii. Asta e o faptă gravă și ar trebui pedepsit rău”, se arată într-un alt comentariu.

Băcăuanul riscă să rămână fără permis!

Foarte multe persoane au considerat că șoferul nu ar trebui atât de aspru judecat, ținând cont că nu este originar din Iași și cel mai probabil nu cunoaște prea bine orașul.

„Nu are voie să greșească, voi le știți pe toate, plus că majoritatea aveți permisul luat la Pitești. Un an nou fericit și lăsați criticile”, a precizat un alt ieșean.

Un ieșean cu ceva mai mult spirit de observație a ținut să-i atragă atenția și șoferului care a filmat întreaga scenă:

“E bine, e bine… dar și la tine e bine că mergi pe banda a doua, prima fiind complet liberă”.

Șoferul care nu a ținut cont de indicatorul rutier și a circulat „pe interzis” va fi sancționat de oamenii legi și riscă să rămână fără permis.

„Ne-am autosesizat în legătură cu imaginile prezentate și efectuăm verificări în vederea stabilirii întregii situații și luării măsurilor legale”, a transmis Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași, legat de situația șoferului care se afla la volanul autoturismului cu numere de Bacău.

Comentarii
  • E greu ca astia din BC, au alte reguli de circulatie la ei .

  • Ce cretini aia care ii tineau partea. Cica nu e din Iasi. Asa si? La Bacau sunt alte indicatoare rutiere sau ce? Codul rutier nu e la fel oriunde in tara asta? Dobitoci la fel ca el.

  • Ilie codul rutier e acelasi pe tot globul nu doar in tara

  • Zona e b-dul Primaverii – Podul-Ros. Reporterul e tot din Bacau😂

  • La fel fac si pe Dumbrava Rosie, doar ca mult mai des si in viteza. Si da, tot masini de bc, vs, nt si bt. Sunt desigur si bastinadi ieseni care o iau pe interzis.

  • Sigur a luat permisul ,, pe bune ” si asta, precum multi altii ce au fost descoperiti in timp si mediatizati in presa.
    Bravo presei si DNA pentru ca ne scapa de aceste specimene, dar cred ca sunt inca foarte multi nedescoperiti, din varii motive.
    Sunt si in Iasi astfel de specimene, ii vezi zilnic in trafic ca habar nu au ce e cu ei, habar nu au de semne sau marcaje rutiere, dar tot cu permisul luat ,, pe bune ” …. gen Pitesti, Suceava, etc, etc.
    Daca semaforul nu functioneaza, astia habar nu au cine si cum are voie sa se deplaseze, fiind foarte periculosi prin nestiinta lor pentru ceilalti participanti la trafic.
    Era sa uit, astia cu permisul luat ,, pe bune ” sunt si tari in clanta sau recurg direct la gesturi violente, pentru ca ei ,, pot ” si ,, stiu ” unde sa sune, sa intervina cand calca pe bec in trafic….
    Bine face DNA ca ii strange si pe acei ,, soferi ” de acest gen dar si pe cei ce au ,, oferit ” posibilitatea obtinerii permiselor ,, pe bune „.

  • Are viteză normală, aproape 50 km/h. Este evident că nu știe pe unde merge și ce-i cu el pe lumea asta. Este necesară reținerea permisului.
    Mi-a plăcut comentacul de reproșează că mergea pe banda a doua. Este sens unic, iar pe banda de lângă mașinile parcate te poți trezi cu un botic îndrăzneț care forțează ieșirea fără să se asigure.

  • Ai greșit, trebuie să fii sancționat, altfel nu te înveți minte. Poliția (dacă mai există) să-si facă treaba.

  • Tuclea Silviu

    Sigur, nu ebine ce a făcut, dar dece atitea jigniri? Asta spune multe despre voi.!

  • Stefan a vrut să vă facă zimbri dar a murit cind a ajuns cu voi in stadiu de boi. Demonstrați asta cu succes.

  • Știrile s… I și a aventurii… Reporterii p.l.i!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
01 iulie 2024
01 iulie 2024