Prima pagină » National » Șoferul drogat care a intrat cu mașina într-un polițist, disperat la IML: ”Să nu afle mama că moare…” – VIDEO

Șoferul drogat care a intrat cu mașina într-un polițist, disperat la IML: ”Să nu afle mama că moare…” – VIDEO

28 feb. 2024, 07:20, 1 ,
în National

Un conducător auto drogat a lovit un polițist cu mașina în timp ce încerca să scape de un control al poliției în București. Agentul a suferit multiple răni și a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale.

Conform relatărilor, s-a desfășurat o urmărire spectaculoasă pe străzile Capitalei, similară cu cele din filme.
Un polițist i-a făcut semn conducătorului auto să oprească pentru a fi supus unui test, în cadrul unei operațiuni de verificare a șoferilor sub influența alcoolului sau substanțelor psihoactive.

În timpul interogatoriului la sediul Brigăzii Rutiere, șoferul s-a simțit rău, necesitând intervenția unei ambulanțe care a plecat cu luminile de avarie pornite, fiind urmată de o mașină de poliție. Individul la volan nu s-a oprit și a încercat să fugă, provocând un impact cu un polițist și un alt autovehicul de poliție. Mașina a fost găsită câteva străzi mai departe, iar șoferul, ieșind din vehicul, a încercat să scape, dar a fost prins de forțele de ordine. În timpul audierilor, au fost prezente și două femei martore care se aflau în mașină cu conducătorul auto în momentul incidentului. Conducătorul auto a fost supus testelor cu aparatul DrugTest și etilotestul, rezultatele fiind pozitive în ambele cazuri.

Șoferul a început să-și dea seama de faptele lui abia la INML. Pe scaun, la analize, și-a sunat tatăl și i-a cerut să nu afle mama lui despre ce a făcut. I-a zis și că a lovit o mașină de poliție. Însă, nimic despre faptul că a lovit un om.

Pe aparatul drugtest, fugarul a ieșit pozitiv la cocaină. După ce i-au fost prelevate probe de sânge, a fost audiat și reținut pentru 24 de ore, apoi, arestat preventiv pentru 30 de zile.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`