Prima pagină » Titlurile zilei » Șoferul de TIR care a făcut prăpăd la Lețcani ar fi evitat o mașină „fantomă”. Doar el ar fi văzut-o cum îi iese în față (EXCLUSIV) – FOTO/VIDEO

Șoferul de TIR care a făcut prăpăd la Lețcani ar fi evitat o mașină „fantomă”. Doar el ar fi văzut-o cum îi iese în față (EXCLUSIV) – FOTO/VIDEO

03 mart. 2023, 02:00,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Șoferul de TIR care a provocat accidentul de la Lețcani s-a speriat, se pare, de o mașină „fantomă”. El le-a spus anchetatorilor că s-a ferit de o mașină care i-ar fi ieșit în față, însă povestea sa nu pare să fie una reală

Ancheta polițiștilor în cazul accidentului de la Lețcani este în desfășurare. Șoferul de TIR, cel care a provocat accidentul, spune că s-a ferit de o mașină, însă acesta a fost singurul care a văzut-o. Imaginile de pe camerele de supraveghere îl contrazic. Surse ale reporterilor BZI spun că, cel mai probabil, șoferul a adormit la volan.

„El a precizat că ar fi evitat o mașină și de aceea a ajuns pe contrasens. Nu au fost găsite urme de frânare, iar pe imaginile de pe camerele de supraveghere nu se observă niciun un autoturism care să-i fi tăiat calea șoferului de TIR”, a precizat o sursă apropiată anchetei.

Dosar penal deschis în urma accidentului

Oficial, polițiștii ieșeni continuă ancheta.

„În jurul orei 11:30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la un accident rutier care a avut loc pe DN 28, pe raza localității Lețcani, soldat cu victime omenești, în care au fost implicați un TIR, un microbuz și un camion. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului TIR-ului și a unui pasager din microbuz. Cei trei conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Șoferul a fost operat pentru că avea hemoragie internă

Vă reamintim că încă o tragedie a fost evitată la milimetru miercuri. A fost diferență de un pas de un nou carnagiu la Iași. Era trecut de prânz când șoferul unui TIR a intrat pe contrasens și a acroșat un microbuz plin cu persoane, dar și un alt TIR. Impactul a fost extrem de violent.

Un stâlp de electricitate a fost smuls, iar un gard a fost distrus. Martorii au sunat imediat la numărul unic de urgențe 112 să ceară ajutor. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale și polițiștii rutieri. Șoferul TIR-ului care a provocat accidentul de la Lețcani este internat la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași. El a fost operat pentru că în urma impactului a suferit mai multe leziuni și o hemoragie internă.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în cazul accidentului de la Lețcani și al șoferului care s-a speriat de o mașină „fantomă”.

Comentarii
  • ISCTR ce face???Macar in al 12 lea ceas au verificat tahograful soferului!

  • Nu i de ras…Stiu cum suna cu directie spre balamuc da in urma cu niste ani am patit la fel ca soferul asta.Era noapte si drum necirculat si de niciunde a aparut brusc in fata ca din ceata o masina fantomatica de am tras de volan ca apucatul iesind pe camp.M am dat jos imediat injurnd de mama focului sa l iau pe guster de gat …Nici urma de masina.De jur imprejur cale de zeci de kilometri cat vedeai cu ochii nu era decat camp pustiu.M am uitat dupa urme de franare.Nimic.Tot ce simteam era un frig intens si senzatia ca sunt urmarit de ceva asa ca am fugit imediat din loc.Slava Domnului ca masina am reusit s o pornesc la prima cheie .Am gonit ca nebunul pana la primul sat unde am vazut luminile caselor si am stat pana soarele a rasarit.Acolo s a intamplat ceva care pur si simplu ma depaseste .Nu eram baut si de droguri nici nu vreau sa aud.Inainte dormise bine cateva ore asa ca nu eram nici obosit.

  • Iaseanule sigur ti ai luat 💊 în ziua aia?

  • a adormit.dar si microbuzul avea peste 50 si erau in localitate.poate exista o sansa sa evite coliziunea.poate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *