Prima pagină » Titlurile zilei » Șoferul de Bolt ce a fost acuzat de două tinere din Iași de hărțuire este cercetat. Ovidiu Damian: „Era foarte deschisă la discuții. Dacă era mută, nu trăgeam eu!”

Șoferul de Bolt ce a fost acuzat de două tinere din Iași de hărțuire este cercetat. Ovidiu Damian: „Era foarte deschisă la discuții. Dacă era mută, nu trăgeam eu!”

13 apr. 2023, 02:00, 28 ,
Raluca COSTIN în Titlurile zilei

Șoferul de Bolt ce a fost acuzat de hărțuire de către două cliente, una minoră, în vârstă de 14 ani, este cercetat de conducerea companiei de ride-sharing. Bărbatul a discutat cu reporterii BZI și recunoaște că este vinovat că i-a arătat unei cliente minore un filmuleț, dar că nu a hărțuit pe nimeni

Ovidiu Damian, șoferul de Bolt din Iași ce a fost acuzat de două tinere de hărțuire, este cercetat de conducerea companiei de ride-sharing. Șoferul de Bolt din Iași este acuzat de hărțuirea sexuală a unei fete minore în timpul unei curse. Victima a declarat că șoferul a început prin a-i adresa diminutivul prenumelui, apoi a povestit despre experiențele sale cu alte fete din cluburi și i-a arătat videoclipuri explicite cu o fată dezbrăcată.

În timp ce discuția a continuat, șoferul a condus-o pe străduțe întunecate, iar la apropierea de locuința victimei a pus mâna pe piciorul ei și i-a spus să aibă grijă de ea și că vor mai vorbi. O a doua victimă susține că a trecut printr-o experiență traumatizantă și s-a simțit hărțuită. Acestea au povestit pe rețelele de socializare despre situațiile prin care au trecut cu șoferul de Bolt, Ovidiu Damian.

Șoferul de Bolt ce a fost acuzat de hărțuire de către două cliente este angajatul companiei de două săptămâni

Ovidiu Damian, șoferul de Bolt ce a fost acuzat de hărțuire de cele două tinere, a vorbit cu reporterii BZI și susține că nu este adevărat și că acele cliente mint.

„Nu pot să stau cu mâna în buzunar. Mi-a spus și avocatul să nu spun nimic. Cum să stau, dacă lumea aruncă cu noroi în mine? Eu nu sunt violator de copii. Bolt-ul îl fac de două săptămâni pentru că am alte treburi. Când văd că lumea scrie… De felul meu sunt prietenos cu lumea, dar nicidecum să fac ceea ce au scris fetele. Am rămas perplex de ce a spus lumea. Dacă fetele spun că situația a degenerat, de ce nu se duc la poliție să facă plângere? Nu pot să aștept ca lumea să mă mânjească cu noroi, pentru că nu sunt boschetar de pe stradă. Eu am fată, copilul meu nu mai iese din casă.

Doamnă, nu sunt vreun papagal prin orașul ăsta, un terchea-berchea care a venit de la țară cu barca. Mă știe o grămadă de lume. Fetele trebuie să dovedească ce anume am făcut. Dacă era așa, ele de ce sunt anonime? Cei de la Bolt m-au contactat, mi-au suspendat contul, apoi l-au redeschis, după ce mi-au cerut punctul de vedere. Le-am spus că eu aștept să fiu chemat, pentru că momentan nu m-a chemat nimeni de la poliție.

Să mă vadă, dacă am cazier, dacă sunt vreun infractor, vreun vagabond. Vreau să se facă cercetările și din partea cealaltă. Eu nu stau noaptea pe străzi și agăț minore de 14 ani”, susține Ovidiu Damian, șoferul de Bolt acuzat de hărțuire.

Șoferul din Iași spune că este prietenos cu clienții, dar că nu a întrecut măsura

Bărbatul recunoaște însă că este vinovat că i-a arătat unei cliente minore un filmuleț, dar că nu a hărțuit pe nimeni.

„În discuția purtată cu fata, i-am arătat niște filmulețe că am fost la concert, la Connect-R (n.r. – vineri, 7 aprilie 2023), la Iași. La fata respectivă i-am arătat filmulețele, fără nicio aluzie. Poate să spună ce vrea, dar trebuie să și probeze. Îmi pare rău că nu am avut o cameră în mașină, cum are alt coleg, care filmează 24 din 24, să se vadă ce discuție am avut. În două săptămâni am dus o grămadă de fete, băieți, bărbați, bătrâni.

Am vorbit cu toată lumea. La fata care reclamă i-am arătat un video din club, într-adevăr, o fată blondă cu un prieten de-al meu. Cealaltă fată (n.r. – reclamantă) a povestit de un video cu două fete, despre care i-am spus eu, că am luat două fete din club, una era beată și am dus-o acasă. Discuțiile sunt normale, îmi povestește ea o fază, îi povestesc eu altă fază, dacă am fost la club, m-am amețit.

Era o discuție normală între doi oameni, ea fiind mai amețită, pentru că nu putea să se țină pe picioare. Nu știu ce înseamnă că am întrecut măsura? Eu nu am atins pe nimeni, nu am băgat mâna pe nicăieri, nu am făcut nimic. Am văzut că lumea reclamă orice, e simplu de scris, dar trebuie probat totul. Cum să inventezi prostii din astea? Dacă i s-a părut deplasat că i-am arătat un video…”, mai spune Ovidiu Damian.

Ovidiu Damian: „Era foarte deschisă la discuții. Dacă era mută, nu trăgeam eu! Am descoperit Instagramul ei și nu mai pare copilă”

Șoferul de Bolt știa că are o clientă minoră în mașină, dar spune că ea a început discuția și pentru că este prietenos a discutat cu ea.

„Singura chestie este acea puștoaică de 14 ani, am întrebat-o câți ani are și a zis că maică-sa nu o lasă în club. Ea era foarte deschisă la discuții. Dacă era mută, nu trăgeam eu! Hai, tu, spune-mi ceva! Punctul meu de vedere este următorul: singura mea vină în tot acest context este că am fost prea prietenos, inclusiv că i-am arătat un filmuleț din telefonul meu, din club.

Asta a fost singura mea vină. I-am arătat filmulețul, uite, fata asta blondă e cu prietenul meu, mai era o brunetă care dansa. Asta e singura mea vină, că i-am arătat unui copil de 14 ani filmulețul din telefonul meu, din club. Dar am descoperit Instagramul ei și nu mai pare copilă. Fata mea are 13 ani, deci m-am gândit automat la fiică-mea. Fata mea mi-a arătat profilul ei de Instagram, a găsit-o pe internet. Eu nu am treabă cu minorele”, susține Ovidiu Damian, șoferul de Bolt.

Bolt cercetează cazul șoferului acuzat de hărțuire

Potrivit reprezentanților companiei, astfel de situații sunt drastic sancționate.

„Colegii mei au luat deja măsuri, adică cazul este cercetat (n.r. – referitor la șoferul de Bolt acuzat că a hărțuit clientele). De fiecare dată când apar astfel de cazuri sunt luate cele mai drastice măsuri. De obicei, dacă apar neplăceri sau diverse situații, pasagerii au posibilitatea să reclame direct în aplicație. Bolt le oferă pasagerilor un buton de urgență care este disponibil imediat după inițierea cursei.

Acesta se regăsește în detaliile afișate sub harta care indică traseul parcurs de pasager, la secțiunea Instrumente de siguranță. Pasagerii pot folosi acest buton în momentul în care simt o amenințare imediată. De asemenea, Bolt încurajează toți pasagerii să sune la poliție atunci când cred că viața le este pusă în pericol. Referitor la șofer (Damian Ovidiu – n.r.), așa cum am spus anterior, avem în atenție cazul, iar investigarea comportamentului inadecvat este de competența Poliției Municipiului Iași.

Bolt colaborează cu autoritățile pentru a asigura o anchetă adecvată și pentru a face tot posibilul să prevină astfel de incidente în viitor. De obicei, în astfel de cazuri, șoferii sunt suspendați de pe platforma noastră și nu mai pot accepta curse pe durata investigației. Recomandăm tuturor pasagerilor să raporteze astfel de incidente direct în aplicația Bolt, pentru a ne aduce imediat la cunoștință faptul că au întâmpinat probleme în timpul curselor”, susține Cristian Sălceanu, Country Manager Ride-hailing, Bolt România.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în cazul acestui șofer de Bolt, acuzat de hărțuire.

Comentarii
  • Oameni buni,nu mai vorbiti cu fete sub 18 anii,este hartuire… fereasca Dumnezeu cum poate degenera o tampenie de discutie sa i nenoroceasca viata unui om.

  • Soferul, dupa cum declara, este tatal unei fete de 13 ani. Cum ar vedea lucrurile daca fiica lui ar fi trecut printr-o intamplare asemanatoare?

  • Exista un termen pentru genul asta de oameni – LIBIDINOS.Am ajuns sa judecam atitudinea unui minor care poate avea scapari in comportament si nu vedem ca un adult profita de situatia creata si isi manifesta poftele bolnavicioase.

  • Client iubăr

    Ce dobitoc. Auzi, el nu e taran venit cu barca ! Asta e comportament de orasean ? Cica nu-i papagal. Hihihi, ba este. Unui barbat nu i se intampla asa ceva.

  • Repet ce au mai spus si altii mai sus: daca fiica sa trecea printr o intamplare asemanatoare, cum mai reactiona? Din comportament si mai ales dupa cum vorbeste, chiar e venit cu barca la oras! Daca „il cunoaste multa lume”… asta e vreo dovada de ceva bun? Nemernicul vrea dovezi, tocmai pentru ca stie ca fetele nu le au! Si tot din motivul asta nu are nici camera in habitaclu, ca sa i inregistreze mizeriile pe care le face. Inca un jeg care se crede mai destept decat toti ceilalti si care spera ca legea nu e valabila si pentru el…

  • Baaaa tu esti om batran si ea e o COPILA! Tu, ca barbat, nu ai absolut nici o scuza. Lasa textele de doi bani, iti plac fetele tinere. Cat mai tinere din cate se pare.

  • Și doamna Marina,ce părere are despre aceste acuzații?! Acum am înțeles de unde are și nevastă _ta comportamentul de divă in al frizeriei, mîrlan la mirlită la trage!!Sper că poliția să-și facă datoria și să te ducă la baieții cu zeghe,unde să-ți facă curul mare….de vîsle!p.s.la ce a mai cheltuit Marina banii pe silicon.,..botox… extensii… aventuri cu bărbați însurați (pentru a căpăta experiență), când soțul ei este pedofil?!….Marina…

  • Salon Movstarlet

    Și doamna Marina,ce părere are despre aceste acuzații?! Acum am înțeles de unde are și nevastă _ta comportamentul de divă in al frizeriei, mîrlan la mirlită la trage!!Sper că poliția să-și facă datoria și să te ducă la baieții cu zeghe,unde să-ți facă curul mare….de vîsle!p.s.la ce a mai cheltuit Marina banii pe silicon.,..botox… extensii… aventuri cu bărbați însurați (pentru a căpăta experiență), când soțul ei este pedofil?!….Marina…

  • TREBUIE PEDEPSIT DUR SI DAT EXEMPLU SI ALTOR AMATORI!
    Nimeni nu este dator sa suporte hartuirile acestui infractor. Exista lege clara in acest sens. Trebuie doar aplicata. Nu conteaza ca victima este minora sau adulta, nu conteaza ce gen are, ce rasa si sex are. El ca sofer a hartuit grav victimele si a fost la un pas de viol. Trebuie dat afara de la servici si sa i se ridice definitiv dreptul de a conduce orice tip de taxi. Este un real pericol public!!!
    Victima( copila) nu trebuie sa isi dovedeasca nevinovatia, ci dansul care este acuzat trebuie sa dovedeasca ca este nevinovat.
    Niciun violator si nici un infractor nu isi recunoaste fapta, nu isi asuma vina ci mereu minte si minte prost in disperarea lui de a scapa de puscarie.
    Datoria lui era stirct sa conduca clientul la destinatie. Datoria lui este sa caste ochii la trafic si sa tina volanul, are doar dreputl de a tace! Nu are drepul de a initia discutii cu clientul si nicidecum sa ii arate chestii pe telefon. Nici nu are voie sa foloseasca telefonul in timp ce conduce, c doar sa preia apelurile DACA utilizeaza handsfree. In rest nu are nici un drept. Este un soi de robot la volan, fara drept de socializare!!!
    Nici daca victima ar fi dispusa sa ii raspunda la grosolaniile debitate de acest libidinos, tot nu il scuza de hartuirea victimei. Datoria lui era sa taca si sa scaste ochii la trafic la volan. Nu are nici o scuza ca el confunda discutiile oricat ar fi ele de mici, confunda raspunsurile amabile cu flirtul. Este tipic violatorilor, care considera ca daca cineva (baiat sau fata) ii raspunde, el interpreteaza ca are cale libera catre infractiune.
    Trebuie dat afara de la servici si sa i se interzica pentru totdeauna dreptul de a mai profesa ca sofer taxi. Trebuie bagat in puscarie ani grei!

  • Atentie mare la comportamentul dnului.Se aseamana foarte mult cu comportamentul fratilor TATE.Politia ar trebui sa se autosesizeze.

  • Pentru dobitocul din primul comentariu: Da, daca tu nu vezi hartuirea si neregula din articol, ar trebui sa te feresti sa vorbesti cu femeile, si mai ales cu minorii/minorele.
    Ia sa vezi ce ti-ar deschide ochii sa te atinga un libidinos. Sa te faca papusica lui.
    Iti urez ceea ce meriti.

  • Mi s-a intamplat de atatea ori sa ma gasesc in situatii cand asemenea specimene profitau in amiaza mare de cea mai mica ocazie sa isi etaleze “barbatia”. Ca niste animale in calduri, care nu au discernamant si control asupra propriilor porniri.
    Si cand strig dupa ajutor mai si da vina pe mine si da in acuzatii.
    Ma intreb, cum se simt oamenii astia sa isi lase mamele, surorile, copiii sa mearga singuri prin oras, stiind de ce sunt capabili. Poate maine iti va pipai cineva pe sub rochie propriul membru al familiei.
    Incredibili cei care le gasesc scuze.
    Maimutele descreierate.

  • Ma tatii ia uite o idee de afacere pe taximetrie…Taxiuri uni-sex.Sa fie taxiuri numai pentru femei ,cu soferi femei,ca multe nu merg cu taxiurile ca majoritatea soferilor sunt barbati si se tem sa nu fie hartuite ca libidinosu asta.Uite si o reclama ,,Siguranta si Incredere,, si taxiurile sa fie pe culoare roz.E o paine de mancat pe nisa asta.Am podul plin de ideei de facut bani din piatra seaca.Nu am bani sa incep afacerile.In difinitiv totul incepe de la o ideie si se construieste astfel un imperiu.Daca ceva patron cu bani se baga pe felie poate ma miluieste candva cu o pizza ca l-am facut om mare.Ma rog,se poate aprinde si niste lumanari la biserica pentru sanatatea unui taran hoistian fara barca.Hai Noroc.

  • la citi consumatori de soja sunt in comentarii..ar trebui sa fie ars pe rug pentru ca doua kworve au ridicat coada, iar apoi au vrut sa nu para kworve 🙂
    caz clasic de kworve „neprihanite si cinstite”
    cine crede femeia, si-o merita 🙂

  • Pt.gigi șpagă

    Ești sigur la părinți? Mai bine făcea măta un căcat, decât să nască un idiot!

  • @Pt.gigi șpagă: nu uita sa mai iei cite o gura de soja intre doua latraturi consecutive 🙂

  • Anonim,asa mi a zis si mama ta… insusi articolul este o hartuire!

  • O mare de comentatori care habar n-au ce-i cu ei,nu cunosc,nu stiu dar acuza

  • Alo IPJ Iași?

    Oriunde in lume, această scursură umană era deja arestată! Numai la noi infractorii dau interviuri… simplu fapt că ți-ai permis să-i arăți un filmuleț porno, denotă că tu nu ai ce căuta în libertate! IPJ Iași, cât mai dormiți pe banii noștri?!Avem împușcături in plină stradă, bătăi,tentative de viol și voi sunteți ocupați cu vopsitul de ouă…

  • La cum sint fetitele din ziua de azi ce sa ne mai miram…cluburi..droguri…imbecilizarea mintii pe internet unde vad diverse. Poate si omul asta a deraiat putin dar de aici la pedofil,violator si ce mai scriu unii e cale lunga. Auzi la ei,Tate,v-a luat internetul mintile exact in Saptamina Mare :))

  • @Alo IPJ Iași?: da-i mare cu soja, face bine la hormoni 🙂

    sororitatea kworvelor cauta un white knight care sa le faca dreptate 🙂

    cine crede kworva, si-o merita

  • el nu e de la tara!!!avea niste papuci albi de vis…poarta niste fakeuri de ceasuri de te ingrozesti!!!un marlan gras

  • Dnu Damian…….la tara inca există bun simț si respect. Dvoastra daca sunteți „orășean” va ia gura pe dinainte si vă dați in spectacol in fata clienților.

  • Ce scuza mizerabilă! Mă miram că cercetează poliția cazul, dar de unde atâta? Nu exista legi pentru copii, femei și cetățeni onești in general, legile sunt bune doar pentru corupții care le-au creat și pentru specialii care le aplica. Ce te freacă grija cum se îmbracă? Daca ți-a răspuns, cu siguranță a fost datorita educației primite și a bunului simt. Nu se urca nimeni în taxi sau in Bolt ca sa stea de vorbă cu un străin, oamenii vor o călătorie sigură și rapidă. Doamne ferește, ce mizerabil! Bleah! Cred și eu că îi este rușine copilului cu un asemenea tata…

  • O “ mamă “ :)))

    Curve ordinare de mici !

  • Sofer de Bolt - Uber !

    Esti cel mai mare nesimtit !! Ti a spus și ti ai dat seama si din conversatie ca are 14 ani , dar tot ai continuat cu prostiile tale ! Omule, vezi de condus, vezi de aplicație și termina cu ” preteneala ” asta ! Dacă era fata mea, nu știu cum puteam sa reacționez ! Sper din suflet ca autoritățile competente sa ia masurile necesare ! P.S. : Esti un mare bulangiu !!

  • Numai minciuni si prostii nu este adevărat nimic nu mai acuzați oamenii fără rost exista lege si toti cei care au adus acuzații atât lui cât si soției vor fi aspru pedepsiți de lege!!!

  • Tudosa Andreea

    Minciuni si mizerii scrise de niște oameni nevinovati cei care au adus acuze false vor fi aspru pedepsiți de lege!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *