Prima pagină » Local » Şoferul cu o alcoolemie uriaşă care a provocat accidentul rutier mortal de la Schitu Duca, arestat pentru 30 de zile – UPDATE
Şoferul cu o alcoolemie uriaşă care a provocat accidentul rutier mortal de la Schitu Duca, arestat pentru 30 de zile - UPDATE

Şoferul cu o alcoolemie uriaşă care a provocat accidentul rutier mortal de la Schitu Duca, arestat pentru 30 de zile – UPDATE

25 oct. 2022, 08:58, 1 ,
în Local

Conducătorul auto care a provocat accidentul rutier mortal în comuna Schitu Duca, pe data de 21 octombrie 2022, a fost reţinut pentru 24 de ore.

UPDATE: Conducătorul auto a fost arestat.

„La data de 25 octombrie a.c., bărbatul care ar fi condus auto a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași, instanța dispunând arestarea sa preventivă pentru 30 de zile”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Știre inițială

Vă aducem aminte că un bărbat în vârstă de 55 de ani a decedat, după ce căruţa în care se afla a fost acroşata de autoturism. Şoferul avea o alcoolemie de 1 la mie.

„În urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul care ar fi condus autoturismul a fost reținut pentru 24 de ore”, au transmis autorităţile.

În urma incidentului nefericit, oamenii legii au deschis un dosar penal.

„Accident mortal, seara zilei de 21.10.2022, pe DN 24 în sat/comună Schitu Ducă, județul Iaşi. Un bărbat de 51 de ani ce conducea un autovehicul a intrat în coliziune cu o căruță.

În urma impactului a survenit decesul căruțașului, în vârstă de 55 ani.

După testarea cu etilotestul s-a stabilit că șoferul consumase băuturi alcoolice.

S-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice”, au transmis reprezentanții IPJ Iași, la acel moment.

Sursă foto: Arhivă

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *