Prima pagină » Local » Șoferul care s-a înfipt cu un Touareg într-un copac în Bucium era beat mangă. Alcoolemia este uriașă – EXCLUSIV
Șoferul care s-a înfipt cu un Touareg într-un copac în Bucium era beat mangă. Alcoolemia este uriașă - EXCLUSIV

Șoferul care s-a înfipt cu un Touareg într-un copac în Bucium era beat mangă. Alcoolemia este uriașă – EXCLUSIV

25 ian. 2023, 13:55, 10 ,
BZI.ro, în Local

În această dimineață, 25 ianuarie, şoferul unui autoturism marca Volkswagen Touareg a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat într-un copac. Impactul a fost unul violent, iar conducătorul auto a rămas încarcerat.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiști, s-a constatat faptul că șoferul autoturismului marca Volkswagen Touareg avea o concentrație de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„La data de 25 ianuarie anul curent, în jurul orei 09.30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la un accident rutier ce a avut loc pe raza comunei Bârnova.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, a rezultat faptul că în accident a fost implicat un auto condus de un bărbat, care ar fi acroșat un indicator rutier, iar apoi ar fi intrat în coliziune cu un copac.

Conducătorul auto a fost transportat la spital.

Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui auto sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, au precizat reprezentanții IPJ Iași.

Reiterăm faptul că la fața locului au intervenit pompierii şi un echipaj medical.

„Accident rutier, produs pe DN 24, în zona Bucium (reper Releu) unde 1 autoturism a intrat într-un copac. În urma evenimentului rutier a rezultat o victimă, încarcerată, semi-conștientă. Intervine din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași 2 autospeciale de intervenție cu modul de descarcerare și 1 echipaj de prim ajutor calificat.

La locul intervenției s-a deplasat și un echipaj medical de la SAJ Iași”, a transmis ISU Iaşi.

Comentarii
  • Dosar penal, pa permis, nema RCA, daună totală, posibil fracturi, operații și tratamente. Șofer scos din uz. Băutura face minuni.

  • Bârnova e în centrul atenției azi, câini maidanezi și bețivi. Păcat de imaginea asta, comuna e chiar mișto, e liniște și e aproape de oraș.

  • trebuiau sa-l lase incarcerat in masina..

    cetatenii obisnuisti si onesti care platesc taxe inclusiv pentru sistemul medical care acum platesc pentru tratamentul astuia betiv ordinar si care putea intra ori in niste pietoni ori intr o masina din trafic.

    lasat in masina pana-si dadea ultima suflare.

    un mesaj pentru toti ordinarii care beau ca porcii si circula cu masina in spatiul public !

  • vina o au si cei care anunta radare si filtre. jegul asta era si matol, dar avea si cauciucuri dot 2008.

  • Era astazi pe la pranz un poorcc de moldovean oprit cu masina la itrarea pe strada Ipsilanti dinspre Lukoill, CU UN MERCEDESS negru, exact pe banda principAL. IAR CINE II ATRAGEA ATENTIA INJURA CU PORCCU, CA MARLLANUUL ! POORCI NESSIMTITI!

  • pt familia jegosului

    Cand vine acasa, sa-i transmiteti ca lumea ii doreste sa crape. Daca ar crapa, aerul ar fi mult mai respirabil fara cacatul vostru alcoolic.

  • Cetatean roman

    De ce nu dați numele?
    O fi și asta un polițist .
    Nu va faceți griji. Judecătorii îl scapă. Ii da cu suspendare.
    La proces, avocatul ,sa ia speța polițistului Beilic Iulian de la IPJ Iasi , prins beat la volan in timp ce se ducea la servici, îmbrăcat in haine de poltitist și care cu toate ca are cazier, deoarece ia dat cu suspendare, face servici la sectia de Politie Harlau și oprește și el pe alți șofer sa dea amenzi
    Rasul curcilor
    In ce țara trăim?????

  • Cum să ai așa alcoolemie la 09.30 dimineața? A băut pe stomacul gol?

  • o să rămâneți surprinși cine era la volan

  • Paul Țugui, un bețivan ordinar, afacerist de doi lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *