Prima pagină » Local » Șoferul care a produs accidentul de la Dumbrava a fost reținut pentru 24 de ore – Exclusiv
Șoferul care a produs accidentul de la Dumbrava a fost reținut pentru 24 de ore - Exclusiv

Șoferul care a produs accidentul de la Dumbrava a fost reținut pentru 24 de ore – Exclusiv

04 sept. 2020, 19:45,
în Local

Șoferul care a produs ieri un accident rutier grav a fost reținut pentru 24 de ore. Andrei Purcoi se afla sub influența băuturilor alcoolice. Vă reamintim că noaptea trecută un accident rutier s-a produs în localitatea ieşeană Dumbrava. În urma impactului a rezultat rănirea a 3 persoane. În accidentul rutier a fost implicată doar o masină. Un şofer, conducătorul unui autoturism ce aparţine unei firme de acoperişuri a intrat cu maşină într-o râpă aflată pe drumul din localitatea ieşeana Dumbravă. În urma impactului a rezultat rănirea a 3 persoane. În maşină cu pricina se aflau 4 persoane. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii rutieri au început să efectueze cercetări. Niciuna dintre cele 4 persoane aflate în maşină nu au vrut să recunoască, iniţial, că ar fi condus autoturismul. În cele din urmă, una dintre persoane a declarat că el este şoferul.

Conform informaţiilor EXCLUSIVE BZI.RO, oamenii legii l-au legitimat pe cel care a declarat că a condus maşina. Poliţiştii au constatat că bărbatul nu are permis, iar la o testare cu alcooltestul a rezultat o alcoolemie uriaşă, de 1.4 mg/l alcool pur în aerul respirat. Oamenii legii l-au condus pe bărbat pentru probe de sânge. Menţionăm faptul că trei persoanee au nevoie de îngrijiri medicale.

În cauză s-a deschis dosar penal pentru conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului, dar şi pentru vătămare corporală din culpă.

 ” Pe raza localităţii ieşene Dumbrava a avut loc un accident rutier soldat cu victime omeneşti. Un şofer care se afla sub influenţa alcoolului şi care nu deţinea un permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule a depăşit carosabilul intrând cu maşina într-un sunt de pe marginea drumului public. În urma accidentului a rezultat ranirea a trei persoane. Conform testării cu aparatul alcooltest, s-a constatat că şoferul în cauza avea o alcoolemie de 1.04. mg/l alcool pur în aerul respirat. În cauză s-a întocmit dosar penal. Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea întregii situaţii de fapt.” au precizat autorităţile.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`